Søk reise
De billigste reisene fra Ålesund til 10 badebyer på Gran Canaria

De billigste reisene fra Ålesund til 10 badebyer på Gran Canaria

Bestill reise til Gran Canaria med SOLFAKTOR! Velg selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte, vi gir deg de beste og billigste fly- og hotellkombinasjonene. Flytilbudet fra Norge er stort, og alle de store byene har direkteavganger til Las Palmas. Med SOLFAKTOR velger du selv hvilke ekstratjenester du behøver, som innsjekket bagasje, flyplasstransport og avbestillingsforsikringer. Selvfølgelig har vi skandinavisk kundeservice!

Den unike kombinasjonen av sol og sommer året rundt, stort hotellutvalg og barnevennlige strender gjør Gran Canaria til en sikker vinner hele året.  Og ikke langt unna flyplassen ligger strandperlene på rekke og rad. Barnefamilien vil elske Arguineguin, mens par og voksne gjerne reiser til sjarmerende Puerto Rico. Liker du strandpromenader er Meloneras et flott område. Her ligger noen av øyas beste luksushoteller. Livlige Playa del Inglés er øyas festsentrum, og ligger ikke langt unna de kjente sanddynene i Maspalomas. Gran Canaria er et komplett reisemål som har noe å tilby for alle.

Nedenfor ser du våre billigste pakkereiser fra Ålesund til 10 badebyer på Gran Canaria. Klikk på “se mer”  til høyre i oversikten for å se samtlige reiser og avganger til de utvalgte hotellene. 

Amadores     netter     Se mer
Arguineguin     netter     Se mer
Bahia Feliz     netter     Se mer
Maspalomas     netter     Se mer
Playa del Cura     netter     Se mer
Puerto Rico     netter     Se mer
Playa del Ingles     netter     Se mer
Puerto de Mogan     netter     Se mer
Meloneras     netter     Se mer
San Augustin     netter     Se mer