Søk reise
De beste strendene på Bali

De beste strendene på Bali

De fleste av oss som hører navnet Bali tenker umiddelbart på strender. Og det er ikke mange andre steder i verden der land, sjø og luft har klart å lage så mange ulike type strender. Her finner du alt fra urørte melne sandstrender omkranset av svaiende palmer, til folksomme og gylne strender med både restauranter og nattklubber. På grunn av den vulkanske aktiviteten finnes også mørke, nesten sorte strender med røffe bølger.

Finn din favoritt:

Nusa Dua Beach: Oppbygget turistområde sør på Bali. Her ligger noen av øyas beste luksushoteller, og den flotte finkornede stranden passer perfekt for deg som ønsker rolig sjø og krystallkart vann. Flotte snorklemuligheter.

Sanur Beach: Gylden strandlinje nord for Nusa Dua. Sanur er beskyttet av korallrev, og sjøen er rolig. Dette er kanskje en av de beste strendene for deg som liker å svømme. Barna trives også her. Krystallklart vann og mye spennende å se.

Kuta Beach og Legian Beach: Gatene bakom disse strendene er øyas livligste. Her er det alltid noe som skjer, og mye av utelivet etter solnedgang foregår på strendene. Ikke øyas vakreste strender, men definitivt de kuleste.

Lovina Beach: Ligger nord på Bali. Her er den karakteristiske mørke vulkansanden, og sammen med rolig sjø og få turister er dette fremdeles en av Balis mange og relativt urørte hemmeligheter. Vakkert!

Seminyak og Canggu: Surferparadis med mange gode bølger og herlig laid back atmosfære på strendene. Ligger ikke langt unna Kuta Beach.

Vil du ha tips til ting å gjøre på Bali? Sjekk ut disse 10 reisetipsene!

Ute etter et bra hotell? Her er våre favoritter!

Priseksempel til Bali

Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer