Søk reise
De 5 beste hotellene i Cascais

De 5 beste hotellene i Cascais

Cascais er en badeby ca 20 minutters kjøring fra Lisboa. Her ligger en rekke små badestrender som perler på en snor, og du kan fint gå eller sykle fra stramnd til strand langs den hyggelige promenaden. Like bak havnen der fiskebåtene legger til kai ligger den sjarmerende gamlebyen, med sine trange brosteinssmug og pittoreske fargerike murhus som klynger seg rundt hovedtorget. Her yrer det av liv på kveldstid.

De fleste hotellene ligger i gangavstand til gamlebyen og havnen, og vi har plukket ut fem fantastiske hoteller du bør sjekke ut for du bestiller reise til Cascais. Klikk på hotellnavnet for å se bilder.

Hotel Baia – Nyrenovert 3-stjerners hotell midt i sentrum og rett ved stranden. Sentralt, billig og topp verdi for pengene

Vila Gale Cascais – Lekkert 4-stjerners resort like utenfor sentrum. Her kan det være lurt med bil, men til gjengjeld ligger hotellet meget usjenert omgitt av vakker natur. Her slapper du av!

Saboia Estoril Hotel – 3-stjerners i Estoril, en drøy kilometer fra Cascais (gå strandpromenaden hele veien!). Her bor du i nabobyen Estoril, med litt høyere tempo, og også et stort Casino.

Cascais Miragem – 5-stjerners designerhotell med luksuriøs atmosfære og topp service. Passer like bra på bryllupsreisen som for familien. Flott bassengområde og fantastisk frokostbuffet. Byens beste hotell?

Albatroz Seafront Hotel – Ærverdig og vakkert 5-stjerners hotell. Alle rommene er ulike, og dette er hotellet for deg som søker et unikt hotell med historie i veggene og vakker utsikt. Stranden ligger rett nedenfor.

Cascais     netter     Se mer
Cascais     netter     Se mer
Cascais     netter     Se mer