Søk reise
Flybilletter og pakkereiser Barcelona fra 7 norske byer

Flybilletter og pakkereiser Barcelona fra 7 norske byer

Denne artikkelen har gått ut på dato.

I Barcelona får du både storby og strand på en gang. Barcelona er et perfekt weekend reisemål hvor det er mye å finne på og opplevelsene står i kø,  det er fest og farger for deg som vil spise og drikke godt, mye spennende kultur, fantastiske  shoppingmuligheter og så ligger jo det herlige Middelhavet rett ved siden av. En klok mann har sagt: “Barcelona er kanskje ikke like stor som London eller New York, men der er dobbelt så mange fristelser”.

Hva bør man få med seg i Barcelona?

Man kan ikke snakke om Barcelona uden å tenke på Anton Gaudi. Det er et must å oppleve katadralen La Sagrada Familia og hans skulpturer i Güell-parken. En annen viktig del å oppleve av byen er mat og drikke. Få steder i verden spiser man så herlige tapas, få steder er det så billigt å drikke deilig cava (musserende vin) og man er generelt meget opptatt av det kulinariske. En bar med 50 forskellige slags gin? Ja naturligvis finnes den.

Se prisekesempler fra  Bergen, Oslo, Torp, Kristiansand, Trondheim, Torp, Stavanger og Ålsesund. Du endrer bare hotell standard, reiseperiode og antall netter selv etter du har klikket på «velg» for så å velge det som passer deg best.

Eller sjekk vårt flysøk før ønskede flytider, datoer, så kan du legge til hotell underveis i søket.

Avreise fra Bergen

Barcelona     netter     Se mer

Avreise fra Kristiansand

Barcelona     netter     Se mer

Avreise fra Oslo

Barcelona     netter     Se mer

Avreise fra Stavanger

Barcelona     netter     Se mer

Avreise fra Torp, Sandefjord

Barcelona     netter     Se mer

Avreise fra Trondheim

Barcelona     netter     Se mer

Avreise fra Ålesund

Barcelona     netter     Se mer

Mer om Barcelona

Dra til stranden som er nesten midt i byen

Barcelonas store forvandling kom med OL i 1992, hvor man blant annet fikk anlagt enorme kunstige strender langs kysten ved barcelona. Nå er der mer enn 4 kilometer strand å velge mellom, og feks stranden Barceloneta kan du enkelt komme med byens metro, eller ved å spasere 20 minutter fra hovedgaten Las Ramblas. Det samme gjelder for strendene Icária og Mar Bella, men vær oppmerksom på at den siste er mest for naturister. Du kan også ta toget i ca en halv time til den hyggelige feriebyen Sitges.

Kultur, kunst og fotball

I Barcelona er der både et Picasso og et Miro-museum, og det finnes et fint museum for moderne kunst (CCCB) og naturligvis gallerier og så skal vi ikke glemme Poble Espanyol, et slags friluftsmuseum med kunst, gastronomi og arkitektur. Det ligger ved metrostasjonen Espanya. Men Barcelona er også byen som er “gal” etter fotball, så hvis du klarere å ordne billetter til en kamp på Camp Nou med hjemmeholdet FC Barcelona så må du gjøre det og er en opplevelse for livet.

Shopping i Barcelona

Det er fort gjort at man shopper litt for mye i Barcelona. Tre av de største shopping områdene er Mare Magnum, El Bulevard Rosa i det gotiske kvarter Barri Gótic og Diagonal Mar ved Avenida Diagonal. For designerklær og luksus drar man  til Portal de l’Àngel ved Placa Catalunya eller sjekk ut tilbud og lokale merkevarer i kvartalet ved El Raval. Der er naturligvis også loppemarkeder, store kjente kjeder og spanske varehus med utallige shoppingmuligheder i denne herlige byen. Les mer om Barcelona her

Velg flytider først - så kan du legge til hotell underveis om det er ønskelig