Søk reise
Barcelona

Barcelona

Barcelona er en kosmopolitisk by med over 1,5 millioner innbyggere, og byen er det spanske sentrum for moter, arkitektur, mat og musikk. Byen ligger ved Middelhavet, i hjertet av en Catalanske regionen som er en av de rikeste og mest moderne regionene i Spania. Barcelona´s innbyggere er kjent for sin dynamiske, og om enn noe eksentriske kreativitet. Byen kan som de fleste spanske storbyer enklest beskrives som en multikulturell europisk metropol med sine store ulikheter.

Barcelona også hjem til noen av de mest fantastiske musikkfestivalene og arenaene. Sjekk hva som er på El Gran Teatre del Liceu, Barcelonas berømte operahus, grunnlagt i 1847. Palau de la Música Catalana, med historie som en uforglemmelig modernistisk konserthall, tilbyr også alle slags musikalske sjangre. For flott livemusikk dra til Razzmatazz, og for et bra alternativ, se etter den største festivalen, Sonar, som vanligvis blir holdt i juni!

Barcelona     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
barcelona     netter     Se mer

Red Hot Chili-peppers concert

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chilipeppers konsert i Palau Sant Jordi i Barcelona!

Palau Sant Jordi er en hall med flere bruksmuligheter som befinner seg på Montjuïc i Barcelona, Catalonia, Spania.

Den ble bygget til De olympiske leker 1992. Den er det mest brukte av OL-anleggene i Barcelona. Det holdes forskjellige sportsarrangementer, konserter, teaterforestillinger og sosiale sammenkomster i hallen. Den har en kapasitet på 17 000 tilskuere hvis alle sitter, og nærmere 20 000 hvis tilskuerne står.

Hallen er tegnet av den japanske arkitekten Arata Isozaki, og ble åpnet 21. september 1990, to år før De olympiske leker.