Søk reise
Bangkoks badebyer

Bangkoks badebyer

Bangkok er selve essensen av orienten, med en kaotisk forening av travle markeder, vakre templer, hypermoderne høyhus og eldgamle smug. Utenfor Bangkok finnes en rekke badebyer, og her er våre tips:

Hua Hin ligger ca 3 timer sørover, og store deler av denne provinsen er naturreservat. Her er det frodig og grønt, og strendene er brede og lange. Det er her Kongefamilien har sin sommerresidens, hvor de tilbringer de varmeste måneden ved sjøen.

Cha Am kalles Hua Hins “lillebror”, og den lille fiskerlandsbyen har bevart sin sjarm. Her er det rolig og avslappet. På baksiden av strandhotellene ligger dusinvis med restauranter og barer. De fleste er familiedrevne og svært hyggelige.

Øst for Bangkok ligger Pattaya og Jomtien. De to feriebyene har nærmest vokst sammen, men Jomtien har bevart sin rolige atmosfære, og foretrekkes av mange som ønsker en mer tilbakelent ferie. En kort tuk tuk-tur unna ligger livlige Pattaya.

Vil du ut til øyene så er Koh Samet og Koh Chang de mest kjente. De ligger noen timers videre kjøring fra Pattaya og nås med longtailbåt.

Priseksempel til Thailand

Hua Hin     netter     Se mer
Hua Hin     netter     Se mer
Cha Am     netter     Se mer
Cha Am     netter     Se mer
Pattaya     netter     Se mer
Pattaya     netter     Se mer
Jomtien     netter     Se mer
Jomtien     netter     Se mer
Koh Samet     netter     Se mer
Koh Chang     netter     Se mer