Søk reise
Amsterdam by og kultur

Amsterdam by og kultur

Amsterdam er en av de beste små byene i verden. Fra kanaler til verdenskjente museum og historiske severdigheter, Amsterdam er blant de mest romantiske og vakreste byer i Europa.

Amsterdam er en tolerant og variert by. Den har alle fordelene en storby tilbyr: kultur, underholdning, internasjonale restauranter, gode transportforbindelser, livlig uteliv – men er samtidig relativt liten med lavt støynivå, og har, takket være kanalene, lite trafikk.

Hovedattraksjonen i Amsterdam er de mange museumene. Rijksmuseum, van Gogh museumet, og Stedelijk museum er velkjent for mange, men det er mye mer. Amsterdam har over femti museum. Disse tiltrekker millioner av besøkende vært år.

Coffeeshops i Nederland har tillatelse til å selge små kvanta av cannabis, men er strengt regulert. Det er foreksempel ikke lov å selge til personer under 18 år, og man kan maksimalt selge 5 gram per person. Harde stoffer er strengt forbudt.

Her finnes et av de beste symfoniske orkestre i verden – Concertgebouw Orchestra, og en opera med en rik tradisjon. Det er fullstappet med levende musikk i mange konsertsaler, klubber og jazzkafeer. Om sommeren kan konserter nytes i et av byens vakre parker og gjennom hele året i Amsterdams natteliv.

Ta med din utkårede til Amsterdam. Her finnes det ikke tid til å kjede seg. Nesten 50 forestillinger hver kveld året rundt med konsertsaler og teatre over hele byen. Alt fra ballett og klassisk til popstjerner og rockekonserter.

Eller hvis dere vil på standup, kunstutstillinger,  gallerier og museer eller nattklubb og diskotek. Kanskje en bar på Leidseplein? Kanskje det passer bedre med en romantisk båttur på en av kanalene

med en romantisk middag. Uansett så er utvalget stort i denne vakre byen.

Opplev Amsterdam

Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer

Kanal i Amsterdam

Opplevelser vår/høst 2015

Uansett om du vil gå på museum eller ikke, besøk Museumsinsel.

Cocktail Cruise i Amsterdam

Kjøp billetter til vårt Cocktail Cruise og start kvelden din ute på byen i Amsterdam her. Nyt cocktailen din mens du reiser gjennom de vakkert opplyste kanalene. Bestill billetter til Cocktail Cruise i Amsterdam her!

Start kvelden din med dette storslåtte cocktailcruiset som har alle ingrediensene du trenger til en kjempekveld ute på byen!

Smak på deilig hjemmelaget snacks og din favorittcocktail, ombord med godt selskap. Din vert viser deg byens høydepunkter.

Dette er den perfekte starten på en kveld ute i Amsterdam: http://www.ticmate.no/cruise/Cocktail-cruise/

Van Gogh Museum i Amsterdam

Van Gogh Museum i Amsterdam inneholder den største samling av malerier av Vincent van Gogh i verden, og er en virkelig unik opplevelse. Van Gogh-museet i Amsterdam er en må se hvis du besøker Amsterdam.

Bestill billetter til Van Gogh Museum i Amsterdam her: http://www.ticmate.no/attraksjoner/van-gogh-museum/