Søk reise
7 unike hoteller på Bali

7 unike hoteller på Bali

Bali er en av Sørøst-Asias mest populære destinasjoner, med et massivt utvalg av reisemål og hoteller. Her finner du alt fra sjarmerende og enkle bungalower til luksuriøse resort-hoteller. Sjekk ut disse 7 hotellene, og finn din favoritt. Klikk på hotellnavnet for å komme til reisesøket, og sjekk gjerne ut disse 10 tipsene til hva du kan gjøre på Bali.

 

Familiefavoritten

Nusa Dua Beach Hotel & Spa er et utmerket valg for familieferien. Nusa Dua er et relativt nytt område sør på øya. Her ligger mange 4- og 5-stjerners resorter på rekke og rad ut mot den flotte hvite stranden. Hotellet byr på en rekke aktiviteter, flere restauranter, underholdning og et stort og flott bassengområde.

Romantisk boutique-hotell

Kejora Suites er et designer boutique-hotell i rolige Sanur. Hotellet får toppscore fra par og bryllupsreisende, og passer perfekt for deg som søker ro og stillhet, og allikevel vil ha gangavstand til sentrum. Hotellet er bygget i balinesisk stil, med store værelser og et stille bassengområde. Stranden er også like i nærheten.

Boutique og pulserende uteliv?

L Hotel Seminyak er hotellet for deg som er opptatt av lekkert design i et trendy strøk. Her bor du sentralt i Seminyak, med umiddelbar nærhet til uteliv, strender og restauranter. Hotellet har kun suiter.

Tilbaketrukket luksus i jungelen

Maya Ubud Resort & Spa ligger i Balis kulturelle krybbe Ubud. Bo i frodige omgivelser, omgitt av grønne rismarker og tett jungel, og nyt en herlig ferskpresset juice ved kanten av evighetsbassenget. Luksus, avslapning og total velvære!

Budsjettvennlig familieferie

Tandjung Sari er et 3-stjerners resort nord for Sanur. Her bor du i fredelige omgivelser med direkte adgang til den flotte stranden. Hotellet har både bungalower og hotellrom, og her kan du oppleve ekte balinesisk gjestfrihet og tradisjonell arkitektur.

Luksusfavoritten

The St. Regis Bali Resort er et 5-stjerners luksusresort i Nusa Dua. Nyt personlig service i toppklasse på den private stranden, eller trekk deg tilbake i din egne romslige villa. Med privat basseng, og butlerservice, selvfølgelig.

Budsjettvennlig

Hotel Neo+ Kuta Legian ligger i hjertet av Legian, og nære Kuta, Balis livligste turistområde. Nytt hotell med friske rom og et vennlig personale gjør dette til et hotell som gir deg mye for pengene. Vil du bo billig og bra, med nærhet til det meste, er dette hotellet for deg!

Priseksempel til Bali

Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer