My Home Guest House

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
38 anmeldelser

My Home Guest House er et enkelt hotell som ligger nær stranden i Durres i Albania. Her bor du på et godt utgangspunkt for å kunne nyte en ferie med sol, bad og hyggelige spaserturer i bykjernen med stopp innom butikker og på resturanter. Herifra kan du også dra på utflykter langs kysten for å oppleve severdigheter og skjulte viker.  

Dette enklere gjestehuset ligger kun to minutters gange fra stranden i Durres, og er derfor et perfekt utgangspunkt for de som liker å sole seg, bade og slappe av i varmen. I tillegg ligger My Home Guest House bare ca. 2,5 km fra sentrum av byen, hvor du finner flere spennende butikker, restauranter og barer. Hvorfor ikke slå seg ned på en uteterrasse og nyte folkelivet?

På My Home Guest House bor du i enkelt møblerte rom, noen med sittehjørne hvor du kan slappe av etter en lang dag. Eiendommen har også et felleskjøkken og i hagen kan du sitte i skyggen av et tre og koble av etter en dag full av aktivitet. I nærheten ligger et lokalt marked som kan være spennende å besøke og i området finnes også flere aktiviteter, som ridning og fotturer. Hvis du vil krydre reisen med litt kultur og historie, kan du besøke Durres' venetianske tårn, som ligger en femten minutters kjøretur unna.

Derfor skal du velge My Home Guest House

 • Nærmeste flyplass: 32 km
 • Nærmeste strand: ca. 150 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje

Greit å vite

Vennligst informer hotellet om din beregnede ankomsttid minst 48 timer i forveien for å avtale innsjekking da resepsjonen ikke alltid er bemannet.

Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Turistskatt betales på stedet.

Ett barn, 8 år eller yngre, kan overnatte gratis på foreldrenes eller foresattes rom hvis ingen ekstra senger brukes.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 150 m
 • Avstand til sentrum: ca. 2.5 km
 • Det romerske amfiteateret i Durrës: ca. 3.2 km
 • Det arkeologiske museet i Durres: ca. 3.6 km
 • Tirana: ca. 37 km
 • Kruje: ca. 44 km
 • Tirana Rinas Flyplass: ca. 32 km (40m)

My Home Guest House tilbyr 10 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en enkel stil med forskjellige farger og materialer. Rommene er utstyrt med TV, gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Badene har dusj og/eller badekar og hårføner.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på My Home Guest House. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

L.13 Plazh. Rr Pavaresia. Rr. Shen Mehill
2008 Durres

Koordinater

Latitude: 41.3153
Longitude: 19.4752

Hva sier gjestene om My Home Guest House?

10,0
Avista, Oslo

Sweetest hosts!

The absolute most sweet family. So helpful, hospitable, and kind. Truly. Very grateful, for them all. From our beautiful host to her husband, and very respectable...
7,3
Freddy, LARVIK

Enkelt og greit, hyggelig vertskap.

Vi fikk det vi forventet. Enkel standard.
3,5
Grete Heidi, Tolvsrød

Stedet trenger en oppgradering!

My home guest house var langt fra et trestjerners tilbud. Det var skittent, bad med vegger var skittent, kjøkkenet møkkete, i skap og på gulv, svært lite kopper...

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer