Hotel Vila Brais

Solfaktors vurdering

9,1
Fantastisk
93 anmeldelser

Lengter du etter en ferie hvor du kan kombinere sol og bading med kulturopplevelser og mye god mat og drikke? Da bør du vurdere å besøke Durres i Albania. Her bor du ved sjøen, men har også nærhet til pittoreske landsteder og storbyer. På Hotel Vila Brais befinner du deg i det historiske sentrum av Durres, i kort avstand fra attraksjoner og en rekke steder av betydelig historisk verdi.

Den historiske kystbyen Durres ligger i Albania, ved Adriaterhavet. Byen er en av landets eldste og mest betydningsfulle byer og selv i dag kan du oppleve en imponerende samling av romerske og bysantinske arkeologiske steder, inkludert et storslått amfiteater og restene av en gammel romersk vei. Når du bor på Hotel Vila Brais befinner du deg i det historiske sentrum av byen, kun en kort spasertur fra flere av disse severdighetene og nær restauranter, kafeer, barer, butikker og annen underholdning.

De av dere som kommer til Durres vil garantert også nyte herlig strandliv ved sjøen. Fra hotellet ditt tar det omtrent 30 minutter å gå til nærmeste strand, men du kan også nå den raskere med offentlig transport eller taxi. Vel fremme på stranden kan du se frem til forfriskende dukkerter i havet og late stunder med nesen mot solen. Når du kommer tilbake til hotellet etter en fin dag full av nye inntrykk, kan du slappe av i snackbaren med noe godt å drikke. Hotellet har også en restaurant som er åpen for frokost og middag.

Derfor skal du velge Hotel Vila Brais

 • Nærmeste flyplass: 34 km
 • Nærmeste strand: ca. 1 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Turistskatt betales på stedet.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 1 km
 • Avstand til sentrum: ca. 300 m
 • Det romerske amfiteateret i Durrës: ca. 200 m
 • Det arkeologiske museet i Durres: ca. 600 m
 • Tirana: ca. 39 km
 • Kruje: ca. 46 km
 • Tirana Rinas Flyplass: ca. 34 km (40m)

Hotel Vila Brais tilbyr rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med dempede farger og forskjellige materialer.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, air condition (slått på avhengig av sesong), minibar og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Vila Brais. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Xhamia Street
2001 Durrës

Koordinater

Latitude: 41.3112
Longitude: 19.4460

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer