Hotel Lubjana

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
501 anmeldelser

Hotel Lubjana ligger i Durres, bare noen skritt fra havet og stranden. Herfra kan du spasere til byens havn og kombinere avslappende stunder ved havet med besøk ved severdigheter og attraksjoner. Hotellet har frokostrestaurant og bar. Alle rom på dette hotellet har en balkong.

Durres er en by i Albania som lokker med en lang sandstrand som strekker seg hele veien fra sentrum og nesten 10 kilometer sørover. Langs stranden ligger det flere hoteller, restauranter, butikker og barer du kan besøke og kun et steinkast derfra finner vi også Hotel Lubjana. Så dette er et godt utgangspunkt når du skal besøke stranden, bade i det forfriskende havet, gå turer i de frodige fjellene i innlandet og sitte ned ved restauranter og trivelige uteserveringer der du kan betrakte folkelivet rundt deg.

På Hotel Lubjana bor du i moderne og enkelt innredede rom. Alle rommene på dette hotellet har balkong og dessuten har noen utsikt ut mot havet. Hver dag er du velkommen til å starte dagen i hotellets restaurant, der de dekker opp en kontinental frokostbuffet med både varme og kalde retter og forskjellige drikkevarer. Hotellet har også en bar, der du kan gire ned etter lange dager, fulle av nye inntrykk. Gå for eksempel ikke glipp av et besøk ved Rock of Kavaje og Durres amfiteater, når du er på stedet. Personalet i resepsjonen kan hjelpe deg med å organisere din utflukt, eller komme med tips, hvis du trenger det.

Derfor skal du velge Hotel Lubjana

 • Nærmeste flyplass: 33 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Privat parkering er tilgjengelig på området (eventuelt mot et gebyr). Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager, 07.30-10.30, eventuelt mot betaling (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Avstand til sentrum: ca. 3 km
 • Det arkeologiske museet i Durres: ca. 3.8 km
 • Det romerske amfiteateret i Durrës: ca. 3.5 km
 • Tirana: ca. 37 km
 • Kruje: ca. 44 km
 • Tirana Rinas Flyplass: ca. 33 km (40m)

Hotel Lubjana har 40 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er innredet i en enkel og moderne stil, med lyse farger og materialer. Rommene har balkong eller terrasse, noen med utsikt ut over havet. Rommene har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Lubjana. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rr. Pavaresia, plazhi Apollonia, Durres
2008 Durres

Koordinater

Latitude: 41.3136
Longitude: 19.4781

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer