Hotel Arvi

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,0
Fantastisk
561 anmeldelser

Hotel Arvi ligger med utsikt utover havet i Durres, i Albania. Herfra kan du gå fra hotellet til stranden på cirka fem minutter. Der kan du sitte ned og nyte skjønne stunder i solen og ta forfriskende dukkerter i havet. Her bor du på et godt utgangspunkt, hvis du vil kombinere sol og bading med spennende utflukter i nærområdet.  

Leter du etter et hotell med vakker utsikt utover havet, hvor du kan bo under din reise til Durres i Albania. Da skal du lese videre om Hotel Arvi som ligger bare en kort spasertur (5 min.) fra stranden. Hotellet strekker seg over ni etasjer og du har fin panoramautsikt fra alle rommene. Her bor du på et godt utgangspunkt, hvis du vil kombinere avslappende dager i solen med besøk ved spennende severdigheter og utflukter til forskjellige byer og steder i nærheten. Durres slott og det venetianske tårnet ligger bare 150 meter unna. Det samme gjelder byens arkeologiske museum og nasjonalteateret bare 300 meter fra hotellet.

På Hotel Arvi ønskes du velkommen inn til en vennlig atmosfære. Her har alle rommene store vinduer som slipper inn mye dagslys og i tillegg gir de en vakker utsikt utover området. Hotellet har en bar med underholdende stemning. Her kan du sitte ned med en drink og nyte levende musikk forskjellige kvelder i uken. Restauranten er innredet i en klassisk stil og tilbyr en meny full av både tradisjonelle retter og italienske spesialiteter. Se frem til både gode fiskeretter og smakfulle kjøttretter. Her serveres det en god frokostbuffet om morgenen, så du kan få fylt opp kroppen med energi før dagens kommende eventyr.
 

Derfor skal du velge Hotel Arvi

 • Nærmeste flyplass: 35 km
 • Nærmeste strand: ca. 750 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Vennligst gi beskjed til overnattingsstedet om din forventede ankomsttid. – sen ankomsttid er på forespørsel Parkering er tilgjengelig ved overnattingsstedet (eventuelt mot betaling). Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Gratis Wi-Fi hotspot (med forbehold om endringer). Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

 • Det romerske amfiteateret i Durrës: ca. 300 m
 • Det arkeologiske museet i Durres: ca. 300 m
 • Nærmeste strand: ca. 750 m
 • Avstand til sentrum: ca. 250 m
 • Tirana: ca. 39 km
 • Kruje: ca. 46 km
 • Tirana Rinas Flyplass: ca. 35 km (40m)

Hotel Arvi har 42 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en klassisk, enkel stil, med forskjellige farger og materialer. Rommene har balkong. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, Wi-Fi, klimaanlegg og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, toalett og hårføner.
 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Arvi. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Lagja Nr. 1, Rr."Taulantia"
2001 Durres

Koordinater

Latitude: 41.3108
Longitude: 19.4432

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer