Hotel Alion

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

7,9
Bra
284 anmeldelser

Hotel Alion ligger i Durres langs den albanske kysten. Her ønskes du velkommen til et enklere hotell med terrasse og restaurant som tilbyr et perfekt utgangspunkt dersom du ønsker å tilbringe lange late dager på stranden. Det tar ca. 10 minutter å kjøre til sentrum av Durres og byens havn.

På Hotel Alion kan du nesten sette tærne i sanden direkte fra rommet ditt – så nærme bor du stranden i Durres. Her bor du på et enkelt hotell med en perfekt beliggenhet dersom du gjerne vil oppleve en fin sol- og badeferie langs den albanske kysten. Se frem til vakre dager på stranden, fylt med avslapning og lek – og selvfølgelig mange forfriskende dukkerter i det vakre Middelhavet.

Dette hotellet har en terrasse og en restaurant som serverer frokost hver morgen. I tillegg har hotellet en resepsjon som er åpen fra morgen til kveld, hvor personalet kan hjelpe deg med å svare på dine spørsmål. Hvis du for eksempel ønsker å dra på en utflukt til sentrum av Durers, Kruie eller Tirana, kan de hjelpe deg med å organisere det. Durres er en populær badeby på den albanske kysten og har butikker, restauranter, barer og nattklubber for å underholde deg i en uke eller mer.

Derfor skal du velge Hotel Alion

 • Nærmeste flyplass: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 10 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 07.00 til 24.00. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Eventuell turistskatt betales på stedet.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 10 m
 • Avstand til sentrum: ca. 4 km
 • Det romerske amfiteateret i Durrës: ca. 7 km
 • Det arkeologiske museet i Durres: ca. 7 km
 • Tirana: ca. 42 km
 • Tirana Rinas Flyplass: ca. 38 km (50m)

Hotel Alion tilbyr 10 rom i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i en klassisk, nedtonet stil med dempede farger og forskjellige materialer. Noen av rommene har fransk balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Sengene kan være twin eller queen-size. Ekstra seng kan være i sovesofa.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, air condition, minibar og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Alion. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Rruga Agaveve 36
2008 Durres

Koordinater

Latitude: 41.3073
Longitude: 19.4881

Hva sier gjestene om Hotel Alion?

8,9
Knut Harald, Røkland

Opphold

Fint hotell med god service👍😊Untatt nest siste natt da det ble gasset for mygg.Havnet på akutten med pustebesvær.Fikk ikke en god forklaring hvorfor hele hotellet...
8,0
Britt ingvill, Hommelvik

Fint hotellrom med sjøutsikt og balkong.

Vi koste oss ei uke her i høstferien. Deilig med kort vei til stranda med solsenger og parasoll😀
8,3
Hans Christian, Færvik

Koselig hotell og personell

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer