Delta Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
68 anmeldelser

Du som har lyst til å reise til Durres, men ikke nødvendigvis vil bo midt i smørøyet, skal lese villa om Delta Hotel. Hotellet ligger nemlig seks kilometer fra de mest sentrale delene, i et rolig område som er omgitt av store grøntområder. Du kan ta med hele familien hit og tilbringe en skjønn ferie sammen.

På Delta Hotel, i utkanten av Durres, ønskes du velkommen inn i et innbydende og bekvemt hotell for hele familien. Hotellet ligger omgitt av en frodig hage der barna kan leke og more seg, mens du kan sitte ned i en skjønn stol og nyte solen. Dessuten er det en lekeplass til barna her. De store områdene innbyr også til festlige events – så hvis du har et jubileum eller fødselsdag du skal feire, kan det organisere ved hjelp av personalet på hotellet.

Delta Hotel ligger cirka 6 kilometer fra de sentrale delene av Durres. Reisen inn til sentrum tar cirka 10 minutter i bil, og når du er vel fremme i byen, venter det flere trivelige steder du kan besøke. To ting du bør se, er det romerske amfiteateret og den trivelige havnen. Durres har også en strand der du kan tilbringe lange avslappende dager om sommeren, med oppkvikkende bad og noe godt å drikke fra strandbarene. Når sulten melder seg, har du flere alternativer i sentrum. Men du kan også velge å sitte ned til bords i hotellets restaurant, der de serverer både lokale og internasjonale retter. 

Derfor skal du velge Delta Hotel

 • Nærmeste flyplass: 26 km
 • Nærmeste strand: ca. 8.5 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje

Greit å vite

Vær obs på at hotellet ligger 6 kilometer utenfor sentrum i Durres. Du kan bestille transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen din. Wi-Fi er gratis og er tilgjengelig i alle rom (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Heis er tilgjengelig. Frokostbuffet er tilgjengelig alle dager 07.30-10.30 (med forbehold om endringer). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 8.5 km
 • Avstand til sentrum: ca. 9 km
 • Det romerske amfiteateret i Durrës: ca. 10 km
 • Det arkeologiske museet i Durres: ca. 11 km
 • Tirana: ca. 31 km
 • Kruje: ca. 38 km
 • Tirana Rinas Flyplass: ca. 26 km (30m)

Delta Hotel har 25 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rom er individuelt innredet i en klassisk stil for dette området, med forskjellige farger og materialer. Noen av rommene har eget boblebad i rommet. Alle rom har moderne fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks og minibar. Rommenes bad har dusj og/eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Delta Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Autostrada Durres Tirane
1005 Durres

Koordinater

Latitude: 41.3470
Longitude: 19.5080

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer