Verden  » Tyrkia  »  Tyrkia
Tyrkia er kontrastenes land hvor det nye og moderne møter det historiske og lange tradisjoner. Her er det noe for en hver alder både ung, gammel og de midt i mellom.

Tyrkias sydkyst er blant nordmenns favorittreisemål. Denne kyststrekningen er kjent for de endeløse strendene, den gode maten, vennligheten og den personlige og gjestfrie servicen. I Tyrkia finnes det noe for enhver. Her kan strandløvene slikke sol i vannkanten. Langgrunne strender gjør dette til et yndet sted for barnefamilier.Dessuten finnes det en mengde vannsportsaktiviteter for den aktive turisten.

Tyrkia er også et paradis for de av oss som er shoppeglade. Her finner du moteklær, skinn, gull og tepper. Det er mange muligheter til å gjøre et røverkjøp. Husk at du må prute, tyrkerne forventer det.

I Tyrkia er restauranttilbudet rikt og varierer i alt fra det internasjonale- til det typiske tyrkiske kjøkken.

Landet har også en spennende historie for den historieinteresserte. Man kan se romerske teatre, templer osv. nærmest overalt.

Om man skulle ønske orientalsk mystikk, moderne feriefasiliteter, badeferie, historiske utflukter, pulserende uteliv eller andre aktiviteter, er Tyrkia definitivt stedet å reise til!

Søk reise