Verden  » Spania  » Costa Brava  »  Santa Susanna
Santa Susanna er en moderne ferieby på . Akkurat denne lille delen av kystlinjen, hvor Santa Susana ligger, kalles Maresmekysten. En to kilometer lang strand med grov og gylden sand gjør småbyen til et paradis for strandelskere. Strandstrekningen er skjermet av pinjetrær, nåltrærne som er så typiske i dette middelhavsklimaet.

På "bystranda" ligger Marine Resort som har et godt utvalg av tilbud for deg som liker å være aktiv feriegjest. Her kan du blant annet være med på dykking, windsurfing og seiling. Langs hele strandpromenaden ligger restauranter og kafeer i et rivelig miljø. Det er flere nattklubber og barer i det samme området.

Mellom det 15. og 18. århundre ble det bygget i alt sju fyr på kystlinjen for å verne seg mot pirater og erobrere. Alle disse ligger i og umiddelbare nærhet av Santa Susana. Et par av disse fyrene er åpne for publikum. Ett av fyrene er i dag jernbanestasjonen mens resten av dem er idag i privat eie.

Det fins to flyplasser i området. Santa Susana ligger ca 33 km fra Girona (GRO) flyplass og ca 90 km fra Barcelona (BCN) flyplass. Toget er enkelt å ta fra Barcelona Airport oppover Costa Brava mot Blanes.

Søk reise