Kart Mauritius
Verden  » Mauritius

Luksuriøse Mauritius, en drømmeøy i Indiahavet

Mauritius - bare navnet gir sydhavsstemning og får oss til å drømme om palmesus, kritthvite strender og azurblått vann. Øya ligger i Indiahavet, øst for det afrikanske kontinentet og sør for Ekvator. Klimaet er derfor best fra oktober til april, med varme solrike dager, og behagelige kveldstemperaturer. Fra mai til september er klimaet noe kjøligere, men fortsatt varmt. Dagstemperaturene i juli ligger f.eks. på 22-25 grader.

Øya har mange flotte strender, og et rikt undervannsliv, og her vil både den vannsportglade og dykkerglade trives. Alle strendene er offentlige, og øyas beste strender ligger i Belle Mare på østkysten. De fleste strendene er beskyttet av korallrev og inviterer til både snorkling og svømming. Lån gjerne en kajakk på hotellet på legg ut på padletur over korallrev og fargerike fisker.

Mauritius er kjent for høy standard på hotellene og eksepsjonelt serviceinnstilt personale. På 4- og 5-stjerners hotellene har de ansatte ofte mange års utdannelse i hotellfaget, og hotellene kniver om å tilby best mulig service til gjestene. Servicen er personlig og varm, og du skjemmes bort med topp komfort.

Mange av hotellene ligger usjenert til i frodige omgivelser, og du er ofte på hotellområdet store deler av ferien. Liker du å rusle ut av hotellet på kveldstid og spise på ulike restauranter er Grand Baie et utmerket område å bo i. Her finnes restauranter og barer, fornøyelser, og shopping. Også Flic en Flac sør for Grand Baie har et godt utvalg leilighetshoteller med muligheter for self catering.

Med sin uslåelige kombinasjon av strender, hotellkomfort og en tilbakelent atmosfære, har Mauritius blitt en favoritt for bryllupsreisende. Men her vil også familien stortrives. De aller fleste større hotellene er godt tilrettelagt med egne bemannede barneklubber og lekeplasser.

Søk reise