Populære reisemål

Utforsk din neste destinasjon

Hotell- og botyper

Få inspirasjon til å velge den ferieformen som passer til deg

Solfaktor.no | Finn billige reiser her!

Hos Solfaktor.no får du det beste av begge verdener: Friheten til å velge reiselengde- og datoer kombinert med de beste prisene på fly og hotell, samtidig som at du er sikret av Reisegarantifondet. Bestill en billig reise sørover med Solfaktor i dag!

Hos Solfaktor.no kan du spare mange penger. Vi søker etter billige reiser med fly fra flere av Norges største byer og setter dem sammen med vårt store utvalg av populære hoteller i populære destinasjoner i sydens sol, blant annet i Italia, Spania, Portugal, Kroatia og Tyrkia. Solfaktor tilhører samme familie som Escapeaway, som blant annet tilbyr reiser med opphold på unike hideaways. Disse hotellene finner du naturligvis også i programmet på denne siden. Les mer om våre reiser og finn ditt neste hotell under de forskjellige hotelltemaene.  

Gode tilbud på reiser til hele verden

Vår smarte søkemaskin undersøker konstant priser på hotellopphold, flybilletter og tilhørende transfer i tusenvis av reisemål over hele verden. Du kan bestille en billig reise, møte opp på flyplassen og gjøre deg klar til et reiseventyr i de reisemålene som du måtte drømme om. 

Solfaktors hoteller inkluderer velværeopphold, voksenhoteller som egner seg for parferier, rom med balkong og havutsikt, all inclusive og halvpensjon - med andre ord finner du alltid de beste reisetilbudene hos oss. 

Hvordan finner man billige reiser?

Dét er faktisk overraskende enkelt hos Solfaktor! Etter du har funnet ditt neste reisemål i vårt store utvalg av spennende destinasjoner velger du din avreiseflyplass i søkemaskinen, dine fortrukne utreisedatoer og antall reisende. Deretter finner vår søkemaskin billige reisetilbud for deg. Vi setter sammen en pakkereise for deg, slik at du kun trenger å pakke kofferten og møte opp ved avreise. 

Dersom du ønsker å stå for transporten på egenhånd, kan du nøye deg med å bestille hotell hos oss. Vennligst bemerk deg at du ikke er dekket av Reisegarantifondet dersom du ikke bestiller transport som en del av pakken. 

Du kan enkelt og raskt sette sammen din bestilling på internett, og deretter forberede deg på en billig ferie til destinasjoner som Tenerife, Lanzarote, Madeira, Phuket eller Dubai, som alle er populære reisemål om vinteren.

Storbyferie, restplass eller en tur til stranden

Hos Solfaktor avgjør vi ikke hva som er formålet med din reise. Vi selger ikke klassiske charterferier med guide og felles busstransport inkludert. I stedet har vi valgt å sikre den billigst mulige reisen for deg som ønsker en fleksibel ferie sammen med venner, familie eller en partner. Vi booker derfor en billig reise med rutefly, slik at du kan reise når det måtte passe deg og med valgfri reiselengde, samtidig som at du har full trygghet fra en godkjent turleverandør som tilbyr full reisegaranti. Du finner også alle tilbud på restplasser fra både hotellet og flyselskaper når du sammenligner priser.

Vi tilbyr billige reiser til alle de mest populære destinasjonene, men dersom du ønsker å oppleve et sted med færre turister, kan du gå på oppdagelse i vår oversikt over reisemål og  la deg inspirere til din neste ferie. Kanskje finner du en destinasjon som du har besøkt da du var barn - eller en drømmereise til en spennende by med historiske severdigheter. Naturligvis finner du også din neste reise til de en av de mest besøkte storbyene, for eksempel Roma, London, Barcelona, Lisboa eller Athen, bare for å nevne et utvalg av reisemål til en storbyferie.

En billig flybillett på kort varsel

Dersom du har et stramt feriebudsjett, kan det være gunstig å søke etter reiser flere ganger i uken.  Reiseselskapene legger ofte restplasser ut for salg med ganske kort tid til avreise, og dersom du er fleksibel og klar til å dra på kort varsel, finner du slik de billigste reisene. Dersom du - i likhet med de fleste av våre reisende - foretrekker å glede deg i lengre tid før avreise, finner du hos oss alltid de beste prisene med eventuell rabatt i det du søker opp billige reiser med tidlig bestilling.  

Mange reisebyråer, både i Norge og i andre land, søker etter fly og hotell i ett enkelt system. Hos Solfaktor vet vi at våre gjester får den billigste reisen dersom vi sørger for å alltid sjekke etterspørsel og holde utkikk etter priser på flere plattformer, slik at i tilfeller der hoteller legger ut tilbud ett enkelt sted, vil du få den beste tilgjengelige prisen. Slik kan du reise lengst mulig for ditt budsjett. Våre pakkereiser er 'dynamiske' og satt sammen av flere forskjellige elementer, men selges alltid som én reise, der du får mest mulig for feriebudsjettet.

Motta gode tips til billige ferier på sosiale medier

Husk å like vår Facebookside og meld deg på våre nyhetsbrev, slik at vi kan skrive til deg når vi har gode forslag til din neste reise, spennende storbyferier, tips til weekendreiser, aktuelle kampanjer og gode tilbud på programmet. Hos Solfaktor rekker budsjettet langt, og dersom du bestiller i god tid trenger du ikke forholde deg til svinginger i etterspørsel og kapasitet. I stedet kan du glede deg til den billige reisen som venter deg - og selvfølgelig se frem til strender, all inclusive og en ferie  med vær som verken byr på tette skylag eller spredte byger. 

Finn billige reiser med eller uten forpleining

Hos Solfaktor kan du alltid finne billige reiser til spennende og solrike reisemål i hele Europa, Asia og USA. Ferien er i gang idet du legger inn din booking og forventningene innfinner seg. Vi er klar over at feriepreferanser varierer - derfor har vi valgt å la det være opp til hvert enkelt hotell å bestemme hvorvidt hvert rom inkluderer frokost, halvpensjon, all inclusive eller kun et lite kjøkken der du selv kan tilberede maten. 

Det varierer også hvorvidt du får servert snacks, et lite måltid eller ingenting på flyet. Ettersom at vi booker rutefly, avhenger dette av hvert enkelt flyselskap, men til felles har de at du som minimum kan kjøpe noe for å stille den lille sulten og tørsten mens du er på ferie.