Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Nicolas Studios

Rating 2
Agia Marina

Av 3 Anmeldelser


Nicolas Studios

Nicolas Studios ligger i Agia Marina, et livlig sted både dag og natt. Hotellet ligger nær byen Chania så det er et ideelt sted for avslapning og et godt utgangspunkt for å utforske området og nyte nattelivet både i Agia Marina og Chania. Hotellet ligger i Agia Marina, 250 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Platanias havn og 10,5 kilometer fra Chania by.
På hotellet er det svømmebasseng, hage og solterrasse. Leilighetene har bad, hårføner, kjøkkenkrok, kjøleskap, tv, WiFi (mot betaling), aircondition (mot betaling) og safe (mot betaling). ** OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet, vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid. ** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse; Agia Marina, Chania, Kreta.

Fasiliteter

  • Basseng Barn
  • Basseng
  • Safe
  • TV
  • WiFi

Forklaring

NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!