Hotellbeskrivelse
Kart
Anmeldelser

Cumana

Rating 2
Puerto Rico

Av 93 Anmeldelser


Cumana

Hotellet ligger 500 meter fra sentrum av Puerto Rico, 950 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Marinaen i Puerto Rico og 4 kilometer fra en golfbane.
På hotellet er det svømmebasseng og bar. Leilighetene har bad, TV (mot betaling), kjøkkenkrok, safe (mot betaling og balkong/terrasse. Leiligheter med 1 soverom: Sovesofa for tredje/fjerde person. Trapper og nivåforskjeller på hotellet og i området gjør at det ikke er egnet for personer med gangbesvær. Viktig! Ved bestilling av dette hotellet vennligst oppgi ankomsttid og flynummer. Resepsjonen har begrenset åpningstider (09.00-13.00 og 17.00-21.00). Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Adresse: Avda Las Palmeras s/n, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria, Spania.

Fasiliteter

  • Bar
  • Basseng
  • Safe
  • Balkong
  • WiFi

Forklaring

NB: Gjesteanmeldelser må tas med en "klype salt". Husk at det særlig er gjester som har hatt en uheldig opplevelse, kanskje et engangstilfelle, som legger inn negative anmeldelser. Tenk også på at hotellpersonalet eller personalet på et konkurrerende hotell kan ha lagt inn falske anmeldelser selv om dette er strengt forbudt. Du bør lese mange anmeldelser for å kunne gjøre deg opp din egen mening!