Søk reise
cancuncollage768pixel

Reis til solen i vinter - her er våre beste reisemål

Drømmer du om en ukes avbrekk fra snø og kulde i vinter? Da kan det være lurt å finne et reisemål som passer dine kriterier og ønsker. Reiser du alene? Med familien? Søker du kun strandferie eller opplevelser? Hva med all inclusive?

Vi har samlet noen av vinterens beste reisemål i ulike deler av verden og med én ting til felles: Jakken kan du legge igjen på rommet!

Vinterens favoritter - utvalgte priseksempler

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
PhuketHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
PhuketHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Gran CanariaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Gran CanariaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MexicoHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
MexicoHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
TenerifeHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
TenerifeHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MauritiusHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MauritiusHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MarokkoHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
MarokkoHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..

phuketlongtailboat

PHUKET er Thailands mest populære strandreisemål. Billig, familievennlig, varmt og gjestfritt. Thailand tar opp kampen med Kanariøyene som nordmenns nye favorittreisemål.

grancanaria_amadores

GRAN CANARIA er vår soleklare vintervinner. Sørsiden av øya byr på et solrikt klima hele året, og med direktefly flere ganger i uken fra mange nroske byer er denne øya svært tilgjengelig fra hele landet.

Cancun beach

MEXICO byr på turkise nyanser i Karibia-havet, nydelig mat og mange flotte hoteller, ofte med all inclusive. I tillegg er det svært mange spennende og historiske begiventer og attraksjoner i nærheten. Mexico er så absolutt ikke bare sol & bad. Cancun og Playa del Carmen er de mest kjente reisemålene.

Tenerife - den mest varierte av Kanariøyene

TENERIFE byr på en verden av opplevelser og kontrastfylt naturlandskap. Fra frodige skoger, til vulkaner, fjell og fantastiske strender. Tenerife er øya for deg som søker både opplevelser og badeferie kombinert med gode hoteller og enkel adkomst.

mauritius-la-morne1

MAURITIUS er eksklusiv og eksotisk, både over og under vann. Hotellene på Mauritius er i særklasse hva service angår, og det er ikke uten grunn at denne øya er populær blant bryllupsreisende. Stadig flere familier legger også sin vinterferie til Mauritius nettopp pga den gode standarden på hoteller og infrastruktur, samt den lille tidsforskjellen på bare 2 timer.

Agadir - Sofitel et av byens beste hoteller

MAROKKO og badebyen Agadir byr på en 5 kilometer lang sandstrand ut mot det dypblå Atlanterhavet. Hotellene ligger på rekke og rad langs den populære strandpromenaden, som ender opp ved marinaen de det finnes en rekke restauranter og fornøyelser. Marokko er et billig land og dette er kanskje anledningen å sikre seg et 4 eller 5 stjerners hotell uten å ruinere lommeboken!