Søk reise
Rundreise i Vietnam med Solfaktor Eksotisk

Vennlige og vakre Vietnam

Vietnam er et langstrakt land som ligger sør for Kina og øst for Thailand. På grunn av beliggenheten har landt flere ulike klimasoner og kan skimte med både grønne fjell, tett jungel og langstrakte strender. I tillegg finens det en rekke eksotiske øyer helt i sør som gir den perfekte paradis-følelsen.

Landet har flere ganger vært okkupert av Kina og dette gjenspeiler mye av kultur og arkitektur. Men også under fransk okkupasjon har Vietnam fått mange impulser. Fra de franske kvartalene i Hanoi til baguettene og den gode kaffen man får på fortauskafeene rundt om i landet. Vietnam har et verdenskjent kjøkken som kjennetegnes av ferske råvarer, rene smaker og spennende urter og grønnsaker. Nasjonalretten Phở (nudelsuppe med kjøtt) vil man garantert stifte god kjennskap til under reisen.

Alle vil trives i Vietnam. Landet tilbyr en perfekt kombinasjon av aktive dager med utflukter og sightseeing, og late stranddager under en stråparasoll. Med en kystlinje på nesten 350 mil er det alltid en strand i nærheten.

Vietnam er fortsatt svært prisgunstig, og man får bra hoteller til meget gode priser. Etter noen aktive dager i for eksempel Hanoi eller Saigon er det herlig å lade opp batteriene på en solseng på et 5 stjerners strandresort i Da Nang eller Nha Trang.  Vil du kombinere både strand, historie og kultur uten å reise så mye rundt er Da Nang en utmerket base. Den gamle keiserbyen Hue og kanalbyen Hoi An med de sjarmerende trehusene ligger bare en kort kjøretur unna.

Er du glad i Thailand vil du elske Vietnam, og har du først vært i Vietnam vil du garantert tilbake!

Vi skreddersyr alle type reiser i Vietnam. Du velger selv hvor aktiv reisen skal være, og om du ønsker rundreise eller kun sol & bad.

Send oss en forespørsel her!