Søk reise
Hei! Denne kampanjen er avsluttet. Følg med oss videre for flere gode tilbud!
New York skyline

Slå til på kampanjepriser til disse byene i USA!

Drømmer du om en reise til USA? Med noen utvalgte flyselskaper har vi satt sammen noen pakkereiser til tre av de mest populære amerikanske storbyene: New York, Miami og Los Angeles. Reisene har varighet på 5, 7 eller 10 dager i New York, og 7 eller 10 dager i Miami og Los Angeles. Ønsker du å endre avreisedato eller reiselengde kan du klikke deg videre og justere dette selv i søket. Du kan selvsagt også bestille bare flybilletten i vårt ruteflyseøk her.

Disse kampanjeprisene gjelder fra i dag og frem til den 20. august, og reiseperioden er fra 26. august og frem til mai 2016. Ved jul og nyttår er pågangen stpr og tilgjengligheten på de laveste prisene er begrenset, så hvis du er ute etter reise ved juletider eller i vinterferien gjelder det å skynde seg!

Avreise fra flere norske byer er mulig, og du kan selv sjekke priser fra din nærmeste flyplass.

 

New York - The big apple

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
New YorkHenter avreisedato..5 dagerHenter pris..
New YorkHenter avreisedato..7 dagerHenter pris..
New YorkHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..

Miami - the sunshine state

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
MiamiHenter avreisedato..7 dagerHenter pris..
MiamiHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..

Los Angeles - California here we come

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
Los AngelesHenter avreisedato..7 dagerHenter pris..
Los AngelesHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
Grand Canyon

Ditt store USA-eventyr venter!

USA er så stort, så enormt mangfoldig og med så mange muligheter at det er umulig å fortelle om bare noe av det. Men, si at du flyr til Los Angeles, henter leiebilen på flyplassen, bruker et par dager i Hollywood, Universal Studios, Venice Beach, Beverly Hills og resten av denne gigantiske storbyen. Videre kjører du nordover til Napa Valley for å drikke vin og smake deg igjennom kulinariske opplevelser, eller fortsetter på Highway 1 helt opp til San Francisco, eller kanskje Las Vegas, eller lærer å surfe, eller besøker fantastiske nasjonalparker, eller kjører ned til hyggelige San Digeo, eller…. California har virkelig alt; storby, ørken, skog, fjell, strand og kultur. Shoppingen er selvsagt topp, og gastronomiske opplevelser står i kø.

Eller vil du heller til Miami og Florida? Florida kalles “The Sunshine State”, og her er mulighetene uendelige. I Miami møter du alle typer mennesker, joggende eller på rulleskøyter langs strandpromenadene. De milelange strendene er trekkplasteret her, og mange kjendiser valfarter til Miami. Dette er stedet for å se og bli sett. Fort lauderdale ligger 50 km nord for Miami og kalles ofte “Amerikas Venezia” og her er atmosfæren mer avslappet enn i livlige Miami. Fort Lauderdale er familiens favoritt, og herfra kjører du enkelt opp til de mange temaparkene i og utenfor Orlando. Du kan også kjøre sørover, og forlate fastlandet og sette kursen mot The Keys, en opplevelsesrik kjøretur som ender i Key West, den lille byen med det store hjertet og den karibiske atmosfæren.

New York behøver ingen nærmere beskrivelse! Broadyway, Times Square, SoHo, Central Park, shopping, Frihetsgudinnen, gatelivet og miksen av folk fra hele verden, nattklubbene, maten, mikrobryggeriene, Wall Street og mye, mye mer!

Hos SOLFAKTOR kan du selv skreddersy din reiserute. Vil du f.eks fly til Los Angeles og hjem fra San Francisco, eller kanskje Vancouver, så kan du selv søke frem dette på våre hjemmesider.