Søk reise
Korsika i Middelhavet, reis hit med SOLFAKTOR

Korsika - Middelhavets lekreste øy

Korsika er øya for deg som søker en genuin og autentisk Middelhavsferie, bortenfor turistmaskiner og bamseklubber. En unik øy for deg med sans for det gode liv og interesse for kunst, historie og natur.

Frodige Korsika ligger sørøst for det franske fastlandet, ikke langt fra italienske Sardinia. Det er en kupert øy med skog og fjell, og et ordentlig drømmereisemål for syklister og fotturister. Men fortvil ikke, strendene er aldri langt unna. Myk sand og azurblått vann omkranser store deler av øya.

Korsika har flere store og små byer spredt rundt på øya. Vil du oppleve jet set-livet på sitt beste anbefales en tur til Ajaccio, øyas hovedstad. I Ajaccio ligger også Napoleons barndomshjem, som i dag er et museum vel verdt et besøk. Sjarmerende Bonifacio ligger helt på sydspissen av Korsika, kun 10 km fra naboøya Sardinia. Dette anses som Korsikas vakreste by. Er du interessert i kunst og kultur er Bastia et must.

Korsika er et mekka for matelskere, med impulser fra både Frankrike og Italia. Spis deg i gjennom havets delikatesser, såvel som pølser og kjøtt, spekeskinker og gode viner.

 

Utvalgte priseksempler til Korsika

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
KorsikaHenter avreisedato..4 dagerHenter pris..
KorsikaHenter avreisedato..4 dagerHenter pris..
KorsikaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
KorsikaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
KorsikaHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
KorsikaHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..