Søk reise
En av stränderna i Icmeler

Tyrkia har en fantastisk kyst - Bli kjent med feriefavorittene

De mest kjente feriestedene i Tyrkia er nok Alanya, Kemer og Marmaris. Men hva sier du til å oppdage Kas, Fethiye eller Icmeler – Eller spennende Istanbul?

Hos SOLFAKTOR ordner du ferien selv. Velg avreiselfyplass i Norge, samt hvor lenge du vil være på ferie, enten det er en uke, 2 uker, 9 dager eller kanskje en hel måned.
Nedenfor finner du en oversikt over de billigste reisene for øyeblikket.

Priseksempel til Tyrkia fra Norge

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
MarmarisHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
IcmelerHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
TuruncHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
FethiyeHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
PataraHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
KemerHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
AntalyaHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
BelekHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
SideHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
AlanyaHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
ÖludenizHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
KasHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
IstanbulHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
Gamla hamnen i Antalya

Kort om noen av feristedene langs Tyrkias Middelhavskyst

Marmaris: Flott havneby med hyggelig strandpromenade, Herfra kan man seile ut på det som kalles “en blå tur”.
Fethiye: Av Tyrkias fineste badesteder, som ligger mellem Antalya og Marmaris, regnes Fethiye for at være det beste. Ved havnen i Fethiye er det flere barer og tavernaer, og herfra kan man enkelt hoppe på en taxibåt til noen av de mange nærliggende strender og øyer.
Turunc: en idyllisk og fredelig liten landsby, som er ligger mellom bratte fjell langs havet – ca. 20 km sydvest for Marmaris.
Icmeler: Icmeler ligger ca. 7 km fra Marmaris, og strandpromenaden ligger mellom de to byene. Den hyggelige og vennlige stemningen i Icmeler gjør at stedet er blitt mange barnefamiliers favorittreiemål.
Kemer: Kemer er en hyggelig liten landsby omkranset av Taurusfjellene, med frodig grønn furuskog på den ene siden og det krystallklare og blå vannet på den andre.
Side: Side er en sjarmerende gammel by med en masse historiske minnesmerker. Den gamle bykjernen er bilfri, og i de trange smugene er det basarer, restauranter og barer.
Alanya: Alanya er det største og mest besøkte turiststedet på den tyrkiske riviera. Her er det to store og flotte sandstrender, som er adskilt fra hverandre med en odde, hvor en middelalderborg fra 1200-tallet står og troner.
Istanbul: En spennende storby som byr på både strendy shopping i motebutikker, men også utallige basarer, markeder og lokale håndverk. Eventyrlige palasser og flotte moskeer. En storbyferie for deg som vil ha en eksotisk opplevelse uten å reise for langt.