Søk reise
Hei! Denne kampanjen er avsluttet. Følg med oss videre for flere gode tilbud!
cms.newyork_131808140

Reis på storbyferie til New York med KLM - utreise fra 7 byer

Oktober kampanje med KLM – New York fra 3412,-
Salgsperiode: 15/10 – 29/10
Reiseperiode: 15/10-30/6 2016

Ingen annen by kan leve opp til disse klisjeene: New York – byen som ikke sover og New York er verdens hovedstad! I denne herlige verdensmetropolen finnes noe for alle. For en turist med noen dagar til fornøyelser, hygge, shopping og sightseeing er New York først og fremst en by med verdensberømte severdogheter, fascinerende historie, et vanvittig bra kulturtilbud, mote, fantastiske shoppingmuligheter, hyggelige barer og utesteder, kjøkken fra alle verdenhjørner, musikaler, museer, konserter, etc. I Central Park kan du lett gå deg vill blant trærne og i elvene runt Manhattan kan du ta en båttur.

I flysøket nedenfor kan du sjekke ut storbyferie i New York. Du bare legger inn ønskede reisedatoer og reisetider, og du kan enkelt legge til hotell og ønsket standard/antall stjerner og antall personer i prosessen undervies.

Utreise fra følgende 7 byer med KLM: Oslo, Torp/Sandefjord, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Ålesund. Flybilletter til New York (og eventuelt hotell) bestilles enkelt via vårt flysøk…

Velg flytider først - så kan du legge til hotell underveis om det er ønskelig

Velg avreisestedDestinasjon
New York
new.york_155390825

Det er et must med en spasertur i Central Park!

Vi kan av egen erfaring varmt anbefale en tur opp i Empire State Building. Om du tåler å stå i kø, er frihetsgudinnen plassen (kan også ta en båttur ut dit uten å gå i land). Metropolitan Museum of Art er et av verdens største og fineste kunstmuseer. MOMA er verldens mest kjente samtids museum. Teaterdistriktet rundt Broadway tilbyr en mengde musikaler (billetter til rabattert pris kjøper du på Times Square). Kunsthandlere og nattlivet i Soho og Greenwich Village gir deg en følelse av av det intellektuelle kunstnerlivet i byen. Det nye Freedom Tower med minnesplassen bør man få med seg.

new.york_165497876

Gatene i New York er teppelagt med gule taxier!

new.york_97434113

Frihetsgudinnen passer på den herlige verdensmetropolen New York!