Søk reise
samos_greece

Samos - et lite stykke gresk paradis

Samos er en gresk øy helt øst i Egeerhavet med en lang og rik historie. Her finnes mange flotte ting å se, blant annet helligdommen Heraion, som i dag er med på UNESCOs verdensarvliste.

Øyas mest populære turiststed heter Pythagorion. Den sjarmerende lille byen har en hyggelig havnepromenade og en av øyas fineste sandstrender.

Romantikeren vil elske Kokkari, en gammel fiskerlandsby som nå har et variert utvalg av hoteller og restauranter. Rullesteinsstranden gjør vannet ekstra klart her. Mange av hotellene er familiedrevne og byr på ekte gresk gjestfrihet.

Vil du ha litt av hvert, så er Vathi et perfekt sted å tilbrigne ferien. Her får du både by og strand, butikker og fornøyelser. Utelivet er livlig i høysesong, uten at det blir for mye.

Samos ligger kun halvannen time med båt fra Tyrkia, og det er populært med dagsturer til Kusadasi (kan bestilles på plass).

Samos er øya for deg som vil oppleve det ekte Hellas, og samtidig ønsker enkel adkomst (flyplass på øya) og muligheter for shopping og uteliv.

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
SamosHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
SamosHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
SamosHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..