Søk reise
Mallorca hotell 768x300

Her bor du på Mallorca

Planlegger du ferie på Mallorca i år? Det kan være vanskelig å resonnere seg frem i jungelen av hoteller og reisemål. Reiser du med barn vil du bo på et helt annet hotell enn om du skal på gutte- eller jentetur på jakt etter det beste nattelivet.

Her er våre 4 bestselgere på Mallorca:

clubmarthas222
Club Marthas Aparthotel
er et 4-stjerners leilighetshotell som ligger kun 300 m fra stranden, og 2,5 km fra Cala d´Or. Hotellet har bl.a. restaurant og bar, tv-rom, billiard, lekepark og tennisbane. 24-timers resepsjon og heis. Alle leilighetene har luftkondisjon og balkong eller markterrasse.

trh-magaluf222
TRH Magaluf
ligger i livlige Torrenova-området, knappe 150 m fra Magaluf-stranden og turistsentrum med barer klubber og restauranter. Dette hotellet er kun for gjester over 18 år, og i sommersesongen frekventeres det stort sett av festglad ungdom som søker et pulserende natteliv. Foruten døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, billiard og solterrasse byr hotellet også på live DJ i høysesong. Leilighetene har kjøkkenkrok, balkong/terrasse og luftkondisjon.

porto-drach-aparthotel222
Porto Drach
er et lekkert leilighetshotell i sjarmerede Porto Cristo, på Mallorcas østkyst. Her bor du nære de berømte Drach-grottene og i umiddelbar nærhet til Porto Criso-havnen. Stranden og turistsentrum ligger 700 m fra hotellet. Porto Drach ble totalrenovert i 2013 og er i dag et 4-stjerners superior-kompleks, perfekt for deg som søker en rolig ferie på et pent aparthotel med fint design. De 77 rommene er fordelt på 2 bygninger og byr på en rekke fasiliteter som gym, basseng (med barneseksjon), restaurant, vaskeri, wi-fi og parkering. Rommene er utstyrt med dobbelt seng og evt sovesofa, og har balkong/markterrasse.

seaclub222resort
Seaclub Resort
er et populært leilighetshotell kun 600 m fra stranden og 300 m fra sentrum av koselige Alcudia. Her bor du ved en av Mallorcas flotteste strender, ypperlig for deg som reiser med barn. Hotellet er bygget i Middelhavsstil, med svømmebasseng, barnebasseng, aktivitetsprogram og underholdning flere kvelder i uken. Romslige leiligheter med kjøkkenkrok, spiseplass, luftkondisjonering og balkong eller terrasse.

 

Våre bestselgere på Mallorca

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
Club MarthasHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Club MarthasHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
Club MarthasHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
TRH MagalufHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
TRH MagalufHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
TRH MagalufHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Porto Drach AparthotelHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Porto Drach AparthotelHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
Porto Drach AparthotelHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Seaclub resortHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Seaclub resortHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
Seaclub resortHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..