Sol og snorkel - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

I Sharm el Sheikh får du mye ferie for pengene - høy kvalitet og lave priser!

I over 20 år har Amisol arrangert pakkereiser til Sharm el Sheikh og denne erfaringen kommer gjestene til gode. Felles er at alle hotell i Sharm el Sheik er tilpasset skandinaviske behov og kan i de mange tilfeller kun kan bestilles via Amisol. Sammenlign gjerne hoteller og opplevelser du får i herlige Sharm el Sheikh med hva du får på andre reisemål, ikke minst hvor lite du betaler for mat, drikke og utflukter. Du kan ofte bo på 4 eller 5 stjernes hotell i Sharm el Sheik til prisen du betaler for et 3 stjerners hotell på andre populære reisemål.

Reis til Sharm el Sheikh fra Gardermoen

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
Sharm el SheikhSpesifisertHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Sharm el SheikhHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Sharm el SheikhHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Sharm el SheikhHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Solnedgang - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

SHARM EL SHEIKH ER ET HERLIG FERIEPARADIS

Det er mange som foretrekker Sharm el Sheikhs varme, behagelige og tørre ørkenklima når de skal finne seg en plass i solen. Som en ekstra bonus har du mulighet til å oppleve en undervannsverden som er mer eventyrlig enn de fleste andre steder i verden.

Sharm el Sheikh har en fin beliggenhet på sydspissen av Sinai halvøya i Egypt. Tidligere var Sharm el Sheikh en liten landsby som levde af fiskeri og kameldrift. I løpet av få år er byen blitt en av verdens flotteste feriesteder. Her blir ferien fylt med sol, krystallklart hav og flotte strender. Sharm el Sheikh byr på elegante hoteller i flotte omgivelser, en avslappet stemning og god service.

Det Røde Hav er et undervannseventyr enten man velger å snorkle eller dykke og det er aldri mindre enn 22 °C i vannet. Naama Bay, områdets midtpunkt har et godt utvalg av restauranter, hyggelige kafeer, flere kjøpesentre og basarer. Sharm el Sheikh er et topp utgangspunkt for å besøke historiske severdigheter som pyramiderne i Kairo og Nationalparken Ras Mohamed.

Aktiviteter
Dykning er stort i Sharm el Sheikh, det samme er snorkling og på stendene tilbys mange forskjellige vannsportsaktiviteter. Sharm el Sheikh har flere Aquaparker, tilbyr turer med motorsykkel eller bil i ørkenen samt turer på hesteryggen. For golfere kan Sharm el Sheikh tilby en flott 18-huls golfbane.

 

 

Skønne strande med god plads - Sharm el Sheikh -Egypten - Amisol

Her finnes flotte strender med god plass

Snorkling i verdensklasse - Sharm el Sheikh -Egypten - Amisol

Opplev snorkling i verdensklasse!

Snorkling - Sharm el Sheikh- Egypten - Amisol

Eventyrlige muligheter for den som elsker å dykke

Logo:AmiSol Travel