Søk reise
768-topp-ibiza

ibiza - noe for enhver smak

Romantiske agroturismegårder, gourmetrestauranter, hippiemarkeder og utrolig flott natur. Det er faktisk veldig lett å besøke Ibiza uten å høre en eneste lyd av dunkdunk-musikk – om det da ikke er det du er på jakt etter.

Bo som en konge

Hva med å overnatte på det majestetiske slottshotellet Paradoren i gamlebyen Dalt Vila. Fra det tidligere slottet, som nå er en del av den statseide hotellkjeden Paradoren, har du storslått utsikt over naturparken Ses Salinas, øyas føniske arkitektur, den sjarmerende gamlebyen med butikker med de siste trendene til innbydende strender.

Gamlebyen Dalt Vila

Gamlebyen i Ibiza, eller Eivissa, som den heter på katalansk, er også vel verdt et besøk. På høyden hvor bygningene klamrer seg fast, står den gamle forsvarsborgen og nedenfor klikker og klakker det i brosteinsgatene som svinger seg i et komplisert mønster, fylt med spesielle butikker som selger den karakteriske moten kalt Ad-Lib til små, sjarmerende uteserveringer og restauranter. Visste du at den gamlebyen er erklært Verdensarv av UNESCO?

Hvordan reise til Ibiza

Under her finner du pakkereiser til Ibiza, men ønsker du å sette sammen reisen selv anbefaler vi deg å se lage en egen pakke meg Fly og hotell

Pakkereiser til Ibiza

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
IbizaHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
IbizaHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
IbizaHenter avreisedato..1-30 dagerHenter pris..
495-ibiza

Hva med et avbrekk fra hverdagens mas og jag?

Er du på jakt etter total stillhet bør du reise til den nordlige delen av øya. Her finner du noen av øyas vakreste bukter og viker, uten store menneskemengder og en storslått natur. Her lever hippiekulturen i beste velgående, og den gjør seg gjeldende om lørdagene da det store hippiemarkedet Las Dalias i Sant Carles går av stabelen. Her kan du kjøpe håndlagede smykker, sjal, klær og duker som du garantert ikke finner noe annet sted, eller hva med en lunsj i en pergola der vinrankene danner et grønt tak hvor tynne solstråler slipper gjennom? Fortsett videre nordover til den sjarmerende byen Cala Portinatx i nord, med flott badestrand og med mulighet til fine båtutflukter.

Aktiv ferie

Ibiza er eldorado for sykkelentusiaster med sine 12 ruter for terrengsykling, 8 sykkelruter langs veien til BTT-rutene som viser deg de beste naturopplevelsene fra sykkelsetet på Ibiza. Eller hva med å leie en personlig trener som lager et spesialtilpasset program til deg med sykkelruter og konkurranse, som opptrening til konkurranser og bare for å komme i bedre form. Men det mest behagelige må jo være å sykle fra vingård til vingård, eller bodega, og nyte de lokale, edle dråpene.

Tips

Det produseres salt på øya, så hva med å gi blomstersalt fra Ibiza i gave til venner og kjente. Eller hva å bli med på salt-ruten og se saltlagrene med egne øyne.

Les mer om Ibiza på Tursitkontoret sin hjemmesider

 

Ibiza-2---restplass
a5-ibiza
a4-ibiza
Ibiza---restplass
a2-ibiza
a1-ibiza