Søk reise
reis med solfaktor til syden

Hvor får du mest for lommepengene i ferien?

Sol og strandliv er selvsagte kriterier når nordmenn planlegger sommerferien, men nest etter dette kommer prisnivå og valuta for pengene. Hvilke reisemål utpeker seg som særlig fordelesaktige for deg som er ute etter å få mest igjen for pengene når du er på ferie?

Forex Bank i Sverige har utarbeidet en ferieindeks for 2016 på bakgrunn av typiske utgifter som en hotellnatt, en taxitur, et restaurantbesøk, en øl og en cappuccino. 75 land er med i ferieindeksen, og flere av disse er reisemål mange nordmenn besøker i sommerferien. Billigst ut kommer Makedonia (indeks 39), og nederst på listen finner vi Monaco (indeks 164). Til sammenligning ligger Norge på indeks 100.


Kjaerlighetsferie

Her er de billigste Syden-destinasjonene:

 • Bulgaria: Indeks 46

  Bulgaria har klart å forene kultur og tradisjon med modernitet og turisme. Landet er fortsatt et av de billigste i regionen, og lokker stadig flere nordmenn. Med flere ukentlige avganger fra en rekke norske byer har Bulgarias gylne strender aldri vært nærmere.

  Sjekk de beste prisene til Bulgaria her!

 • Portugal: Indeks 57

  Portugal kan skimte med utmerkede strender, og især Algarvekysten er kjent for milevis med gylden sand kun avbrutt av små og store klippeformasjoner. Dette er et av Europas mest solsikre områder med over 300 soldager i året. På sommeren skinner solen og det dypblå Atlanterhavet inviterer til både surfing og bading.

  Sjekk de beste prisene til Portugal her!

 • Kypros: Indeks 59

  Solfylte Kypros har en av de lengste badesesongene i Middelhavet. Her finnes både familievennlige feriebyer med langgrunne strender, og livlige områder der ungdommen kan feste seg igjennom sommernettene. Aller billigst er det om du reiser utenfor høysesong i juli og august.

  Sjekk de beste prisene til Kypros her!

 • Tyrkia: Indeks 59

  At prisnivået i Tyrkia er lavt er en kjent sak. Her kan du unne deg en ekstra hotellstjerne og kanskje også all inclusive under ferien til en svært hyggelig penge. Tyrkia er særlig barnefamiliens favoritt takket være de mange flotte hotellkompleksene med fasiliteter man bare kan drømme om.

  Sjekk de beste prisene til Tyrkia her!

 • Kroatia: Indeks 65

  Stadig flere av oss får øynene opp for vakre Kroatia. Det krystallklare vannet, de grønne furutrærne og de mange små, pittoreske landsbyene gjør Kroatia til det perfekte sted for deg som ønsker en autentisk ferie langt unna masseturisme og turistmaskiner. Du vil garantert forelske deg!

  Sjekk de beste prisene til Kroatia her!


Bulgaria- Sunny Beach

Opplev solnedgangen i Bulgaria!

Strand utenfor Lisboa

Opplev milevis med strand på Algarve-kysten.

Opplev Kypros i sommer!

Finn skjulte perler på Kypros!

Reis til Antalya-bukten til vakre Side

Side utenfor Antalya er perfekt feriested.

Kroatia - Brac

Brac i Kroatia er noe du må oppleve!