Søk reise
puerto de soller(1)

Feriestedene for deg som vil prøve noe nytt

Hva har den greske øyverdenen, Mallorca og Barcelona til felles? De er alltid på topplisten over nordmenns favorittreisemål. Her har vi funnet frem til gode alternativer for deg som vil prøve noe nytt i sommer.

Puerto de Soller, Mallorca
Det finnes knapt en ferieøy som er mer populær blant nordmenn enn Mallorca. Barnefamilier reiser ofte til Alcudia, mens Palma og badebyene i sør er et naturlig valg for voksne uten barn. Vestkysten er merkelig nok ikke like ettertraktet, og hvis du ikke har utforsket denne delen av øya så har du mye å se frem til. Tre kvarters kjøretur fra Palma finner du den lille badebyen Puerto de Soller. Her er det stille og rolig, men samtidig er godt utvalg av barer, kafeer og restauranter. Puerto de Soller er også et godt utgangspunkt for deg som har lyst til å oppleve mer av naturen i de flotte fjelltraktene på denne delen av Mallorca.
Bestill reise til Mallorca

Korcula, Kroatia
Mens Dubrovnik, Hvar og Split fylles til trengsel i sommerhalvåret, er det fremdeles god plass mellom solsengene på grønne og frodige Korcula. Øya, som av mange omtales som en av de vakreste i Kroatia, ligger et par timers båttur fra Split og Dubrovnik. Korcula er også navnet på den vesle hovedstaden på øya, en pittoresk middelalderby som hevder å være Marco Polos fødested. Korcula er et perfekt valg for deg som ønsker rolige feriedager i vakker natur med bortgjemte badeviker og krystallklart badevann.
Bestill reise til Korcula

Korfu, Hellas
Nordmenn elsker Hellas, men til tross for at Korfu er et populært reisemål for europeere, er det mange av oss som har til gode å oppleve denne grønne, flotte øya. Her finner du både kultur, shopping, gode restauranter, langstrakte strender og høy hotellstandard. Korfu er sterkt påvirket av Italia, ettersom øya har vært 400 år under venetiansk styre. Ikke gå glipp av et besøk i Korfu by med middelhavsarktitektur og tydelige impulser fra både England, Italia og Frankrike.
Bestill reise til Korfu

Costa del Sol, Malaga, Spania
Costa del Sol, eller Solkysten som vi sier på norsk, utgjør omtrent 20 mil av den sørlige spanskekysten og strekker seg fra Sierra Nevada-fjellene i nord til Gibraltarklippene i sør. Her ligger kjente feriebyer som Marbella, Malaga, Fuengirola og Torremolinos som perler på snor. Lekre stender og koselige feriebyer, sammen med et behagelig klima, god vin og deilig mat har lokket nordboere hit i mange tiår. Estepona er en av feriejuvelene langs Solkysten, med andalusisk sjel og atmosfære.
Bestill reise til Solkysten

Lisboa med Estoril og Cascais, Portugal
Portugals hovedstad er en sjarmerende, vakker by med unik atmosfære. Her finner du trange, koselige smug, fantastisk sjømat og deilig vin. For ikke å glemme den berømte veterantrikken som har trafikkert gatene i over 100 år. Det er heller ingen ulempe at byen er blant de rimeligste åbesøke i Europa. En perfekt kombinasjon er å legge noen dager av ferien til badebyene Cascais og Estoril, rundt 25 kilometer vest for Lisboa. En 3 kilometer lang strandpromenade med hyggelige kafeer knytter byene sammen, og strendene er rene og fine.
Bestill reise til Lisboakysten

Utvalgte reiser. Klikk på "velg" for å se andre avganger og hoteller

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
MallorcaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MallorcaHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
KorculaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
KorculaHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
KorfuHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
KorfuHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Costa del SolHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Costa del SolHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Lisboa byHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
CascaisHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
EstorilHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..