Søk reise
storby_selfie

Fem håndplukkede storbyer - hvilken passer deg?

Vil du på spa-ferie eller fotballferie? Hva med shopping? Kanskje ønsker du en by som har litt av alt? Her er fem storbyer i fem kategorier, der alle finner sin favoritt.

Spa- og velvære
Riga er en utmerket by hvis målet med turen er spa og avslapning, kombinert med gode restauranter og et hyggelig prisnivå. Overrask kjæresten eller ta med venninnegjengen hit neste gang!

Fotball- og publiv
London er selvsagt det som gjelder hvis du vil oppleve ekte fotballkultur. Her vil selv du som ikke er interessert i fotball trives på tribunen. Stemningen og atmosfæren er ekstatisk!

Shopping, restaurant- og uteliv
Berlin er et matmekka med restauranter fra hele veden. Her finnes hippe og trendy bydeler og utallige butikker, fra vintage til luksusdesign og alle de kjente merkevaregigantene.

Romantikk og vakre omgivelser
Praha er kanskje Europas vakreste by. Gå deg vill i trange smug med brosteinsgater, og legg turen innom en av de mange små kneipene der halvliteren koster under tier’n.

Vil du ha en blanding av alt dette pluss strand?
Barcelona er den komplette storbyen. Her får du både fotball i verdensklasse, spa-hoteller i hopetall samt uendelig mange gode restauranter og kafeer. Shoppingen er helt på høyde med New York og London, og blir du sliten er det bare å innta horsontalen på Barceloneta-stranden.

storby_parpub_storbyspa_hotell