Gran Canaria 768x250

Fem av våre favorithoteller på Gran Canaria

Hvert år bestiller tusenvis av nordmenn en pakkereise til Gran Canaria hos Solfaktor. Men hvilke av våre hoteller på øya er de mest populære? Her er fem av våre hoteller med gode tilbakemeldinger fra hjemvendte gjester. Alle hotellene er ikke nødvendigvis i luksusklassen, men gode hoteller som gir valuta for pengene. Klikk på hotellnavnet for å se aktuelle tilbud og priser, eller bruk søkefunksjonen nederst på siden.

Koka Apartementos, Playa del Inglés

koka768

Koka Apartamentos ligger i sentrum av Playa del Inglés, 100 m fra Kasbah shoppingsenter og 650 m fra stranden. Til byen San Agustin er det ca. 5 km. Dette leilighedshotellet ligger i kort gangavstand til barer og restauranter i sentrum af Playa del Ingles, så her har du nærhet til det meste.

Marina Elite, Arguineguin

marina768

Marina Elite er et forholdsvis rolig hotel, oh samlingspunktet er den store takterrassen med tilhørende svømmebasseng (oppvarmet om vinteren). Hotellet ligger i mellom Puerto Rico og Arguineguin og består av flere mindre bygninger og det er også enda et svømmebasseng på området – samt en bar.

Walkirias, Playa del Ingles

walkstor768

Walkirias ligger 2 km fra stranden Playa del Inglés og ikke langt unna på shoppingsenteret Yumbo. Leilighetshotellet ligger i umiddelbar nærhet til restauranter, barer og shopping, og 2 km fra stranden, (mellem MasPalomas og Playa del Inglés). Her finnes både svømmebasseng og separat barnebasseng.

Solana, Puerto Rico

solana768

Solana ligger 200m fra Puerto Ricos sentrum, 1 km fra stranden og 5 km fra en av områdets mest populære golfbaner. Hotellet er ikke så stort, men har et hyggelig bassengområde (med separat barnebasseng) og en snackbar. Forholdsvis enkle men velfungerende leiligheter, alle med balkong eller terrasse.

Mariposa del Sol, Arguineguin

mariposadelsol768

Beliggende 400 m fra Patalavaca centrum, 450 m fra stranden, 1,5 km fra Arguineguin sentrum, 2 km fra El Puerto og 12,5 km fra en golfbane. Fasilitetene inkluderer bar, terrasse, svømmebasseng og leilighetene er enkle men velfungerende. Her er både 1- og 2-romsleiligheter å velge mellom.

Tilbud til Gran Canaria

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
Koka ApartementosHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Koka ApartementosHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Marina EliteHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Marina EliteHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
WalkiriasHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
WalikriasHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
SolanaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
SolanaHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..
Mariposa del SolHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Mariposa del SolHenter avreisedato..2 ukerHenter pris..