Søk reise
Dubai-toppbilde-mal-logo-solfaktor

Oppdag Dubai - opplevelser, attraksjoner, shopping, sol og strand

Dubai er et fascinerende reisemål med mange fantastiske hotell

For noen tiår siden var for bare noen tiår tilbake en liten fiskelandsby, men har vokst og utviklet seg til å bli en av verdens mest spennende metropoler. Byen setter fortsatt nye verdensrekorder, enten det gjelder verdens høyeste bygning, verdens eneste 7-stjerners hotell, verdens største shoppingsenter eller verdens største innendørs skibakke.

Her får du en kombinasjon av strand, storby, opplevelser og attraksjoner i verdensklasse, og i tillegg den endeløse ørkenen like utenfor byen. Her finnes det noe for enhver smak enten det er par, familier, eventyrslystne, shoppinggale, sportsfanatikere og mange flere som drar på tur. I Dubai bor du fantastisk bra på eventyrlige hoteller med topp service til fornuftige priser. Bli med til Dubai!

Se reisetilbud nedenfor til Dubai med rutefly (du flyr direkte med Emirates) og 4 netter eller 1 uke i Dubai. Men du kan selvfølgelig velge annen reiselengde.

Ønsker du å bestille fly og hotell hver for seg er det også mulig. Sjekk for flybilletter til Dubai her og hotell i Dubai her.

Sol & Bad - reis til Dubai fra Gardermoen

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
DubaiHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..

Storbytur - reis til Dubai fra Gardermoen

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
DubaiHenter avreisedato..4 dagerHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..4 dagerHenter pris..
DubaiHenter avreisedato..4 dagerHenter pris..
mellom-bilde

Dubai er kanskje verdens mest fascinerende destination

Opplevelser
Det hører med å ta en tur opp i verdens høyeste bygning, Burj al Khalifa, 828 meter opp i luften. Du kan stå på ski i ørkenen og den løse, bløte sanden gjør at det (nesten) er som å kjøre i snø. Eller du kan bli kastet litt rundt i en 4-hjulstrekker ute i de enorme sanddynene hvor den erfarne sjåfør forsikrer deg at jeepen ikke kommer til å rulle rundt selv om det føles sånn! Du kan stå på skøyter inne i Dubai Mall eller utfordre deg selv i windsurfing, golf eller dykking. Etter alle disse aktiviteter kanskje man skulle avrunde med en middag ute i ørkenen hos beduinerne og se solen gå ned?

For barn
Aquaventure ligger like ved luksushotellet Atlantis (som har et gigantisk akvarium i lobbyen) er det største badeland i Mellom-Østen og Europa. Du kan feks prøv vannrutchebanen på 27,5 meter, mye av den er i fritt fall og når du lander trygt i poolen har du kjørt gjennom en tunnel hvor du er omgitt av haier. Aquaventure har også sandstrand, mange aktiviteter for mindre barn og en delfinlagune, hvor man kan svømme med delfiner. En annen våt opplevelse er Wild Wadi. Her finnes 30 forskjellige attraktioner som f.eks en pool med bølger, en annen pool hvor du kan surfe og vandrutchebanen Jumeirah Sceirah.

Strender
Det skal nevnes at nesten alle hoteller har svømmbasseng men for deg som vil ha sandstrand er det mange muligheter. Skal det være litt luksus over strandbesøket bør du besøke et av luksushotellene ved Jumeirah Beach. Det koster endel, men så har du også adgang til førsteklasses fasiliteter og service. Stranden Al-Mamzar er den mest barnevennlige og her bader du på en strand med bløt, hvit sand hvor der finnes lekeplasser, kiosker, restauranter og ikke minst mulighet for skygge. Hvis du likr vannsport, er Palm Beach stedet for deg.

Mange forskjellige områder – hvor skal man bo?
Bydelene i Dubai har hver sin atmosfære.  Downtown er hektisk, og det er her du finner de store shoppingsentrene. I bydelen Deira er det et roligere tempo og her kan man ta en hyggelig spasertur gjennom de trange smug og markeder i den svale kveldsluften før middagen inntas på en lokal restaurant. Andre kjente områder i Dubai er Bur Dubai og selvsagt Jumeirah Beach som er det mest populære område å bo i. Her er en flere kilometer lang finkornet sandstrand, og parallelt med stranden ligger den hyggelige gågaten The Walk. Husk at taxi er billig i Dubai og byen har også nylig fått en moderne metro, så det er enkelt å komme seg rundt. Kvaliteten er høy på alle hotell.

Mat fra alle verdenshjørner
OK, hvor skal vi starte? Arabisk, italiensk, japansk, libanesisk mezze, kinesisk, steakhouse, indisk, mexikansk? Stort sett mat fra alle verdenshjørner finnes i Dubai og du finner restauranter og caféer i alle prisklasser. Alle fast food-restauranter er selvfølgelig her men også noen av verdens mest kjente kokker har restauranter i Dubai. Priserne er fornuftige og kvaliteten meget høy. Alkohol er tillatt på hotellene eller på restauranter som tilhører et hotell.

Shopping-eldorado
Hva kan man kjøbe i Dubai? Alt! Det er 11 store shoppingsentre i Dubai, med Dubai Mall med sine 1200 butikker som det største. Der er det feks en ishockey bane, et av verdens største akvarier Dubai Aquarium and Under Water Zoo, kino med 22 saler og mye mer. Vi kan også nevne den gigantiske Ibn Battuta Mall som har en iMax-kino og seks enorme avdelinger (kinesisk, indisk, persisk, egyptisk, tunisisk og andalusisk stil). Og så er det jo Mall of the Emirates, Deira City, elegante Wafi City og ikke minst Dubai Gold Souk med 350 gull- og juvelbutikker.

Ut på byen
Du har kanskje lyst på en cocktail og litt musikk utpå kvelden? Ingen problemer. Her får du tre tips. Cavalli: Dubais mest eksklusive club, ligger i Fairmont Hotel langs Sheikh Zayed Road og er designet av Roberto Cavalli. Beste kveld: søndag. Armani/Prive: Ligger i Armani Hotel i verdens høyeste bygning Burj Khalifa og har en spektakulær innredning og utsikt. Housemusikk onsdager og fredager, men lørdag er det r’n’b og hiphop. XL Beachclub: Her har svenske Zlatan holdt fest. Stort svømmebasseng med en scene i midten, flere mindre basseng, VIP-avdeling og mye annet, Ligger ved Habtoor Hotel. Ellers er det et stort utvalg steder og klubber du kan stikke innom. Den beste utekvelden i byen er generelt torsdag, da fredag er hviledag,

Äventyr i öknen i Dubai

Eventyr i ørkenen

Dubai Aqua Park

Akvariet ved Atlantis

Simma med delfiner i Dubai

Her kan du leke med delfiner

Skydiving i Dubai, Palm Jumeirah

Her oppe har du overblikket

The Palm i Dubai

Herlige Dubai

Fine dining i Dubai

Fine dining

Shopping i Dubai- Gold Souk

Mye gull som glitrer og topp kvalitet

Dubai logo