Søk reise
seychellene-collage

Seychellene - et urørt naturparadis

Seychellene er en øygruppe i Indiahavet, utenfor Afrikas østkyst. Her finnes noen av verdens vakreste strender, og landet rangerer jevnlig på topp i strandkåringene. Strendene får sine særpreg fra granittklippene som skyter opp i vannkantyen. Terrenget på land er kupert og meget frodig, og har en unik flora og fauna med mange endemiske dyrearter som ikke finnes andre steder.

Liker du å snorkle er Seychellene et paradis. Krystallklart vann, havskilpadder og fisker i alle fargenyanser møter deg under havoverflaten.

Seychellene består av en rekke større og mindre øyer, noen er private og har egne luksushoteller, mens hovedøyen Mahé tilbyr både 5-stjerners hoteller og enkle vertshus med kokemuligheter. Derfor har Seychellene noe å tilby i alle prisklasser. Den frodige naturen og de fantastiske strendene får du uansett hvilket hotell du velger.

Beste reiseperiode er fra mai til oktober, men Seychellene kan besøkes hele året. På sommeren er det stort sett pent vær med blå himmel og en sval bris.

Nedenfor finner du et utvalg av våre ferdig pakketerte reiser til Seychellene. Ønsker du å besøke flere øyer eller et skreddersydd forslag? Send oss en forespørsel!

 

Priseksempel til Seychellene

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
SeychelleneHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
SeychelleneHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
SeychelleneHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
SeychelleneHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
SeychelleneHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
SeychelleneHenter avreisedato..10 dagerHenter pris..
seycellene006

Velkommen til paradis: Seychellene byr på fantastisk natur med frodig vegetasjon. Over alt finnes skjulte strandperler med kritthvit sand og krystallklart vann som bugner av liv. Dette er et eksklusivt reisemål som besøkes av stadig flere nordmenn på jakt etter naturopplevelser i særklasse. De tre mest populære øyene, Mahe, Praslin og La Digue, kan enkelt kombineres på én og samme reise.