Søk reise
gran-canaria-amadores-768x432

Våre billigste reiser fra Norge til 10 badebyer på Gran Canaria

Bestill reise til Gran Canaria med SOLFAKTOR! Velg selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte, vi gir deg de beste og billigste fly- og hotellkombinasjonene. Flytilbudet fra Norge er stort, og alle de store byene har direkteavganger til Las Palmas. Med SOLFAKTOR velger du selv hvilke ekstratjenester du behøver, som innsjekket bagasje, flyplasstransport og avbestillingsforsikringer. Selvfølgelig har vi skandinavisk kundeservice!

Den unike kombinasjonen av sol og sommer året rundt, stort hotellutvalg og barnevennlige strender gjør Gran Canaria til en sikker vinner hele året.  Og ikke langt unna flyplassen ligger strandperlene på rekke og rad. Barnefamilien vil elske Arguineguin, mens par og voksne gjerne reiser til sjarmerende Puerto Rico. Liker du strandpromenader er Meloneras et flott område. Her ligger noen av øyas beste luksushoteller. Livlige Playa del Inglés er øyas festsentrum, og ligger ikke langt unna de kjente sanddynene i Maspalomas. Gran Canaria er et komplett reisemål som har noe å tilby for alle.

På jakt etter hotellopphold på Gran Canaria? Våre beste hotellpriser finner du her!

Nedenfor ser du våre billigste pakkereiser fra Norge til 10 badebyer på Gran Canaria. Klikk på “se mer”  til høyre i oversikten for å se samtlige reiser og avganger til de utvalgte hotellene. 

Søker du noe mer spesifikt? I menyen på venstre side kan du selv søke opp ønsket reisemål med de kriterier og reisedatoer som passer deg.

Fra Norge til Gran Canaria

Destinasjon Hotellstandard Avreise Varighet Turoperatør Pris Velg
Gran CanariaHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
AmadoresHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
ArguineguinHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Bahia FelizHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MaspalomasHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Playa del CuraHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Puerto RicoHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Playa del InglesHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
Puerto de MoganHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
MelonerasHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..
San AugustinHenter avreisedato..1 ukeHenter pris..