A.Roma Lifestyle Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,3
Fantastisk
4403 anmeldelser

Moderne, elegant og god komfort

A.Roma Lifestyle Hotel ønsker deg velkommen uansett om du besøker Roma i forbindelse med forretninger eller på ferie, og kan presentere et høyt servicenivå og bekvemmelighet knappe 4 km utenfor Romas historiske bykjerne.

Beliggenhet og logistikk

Når du planlegger en langhelg i den evige stad er det å bo på et større hotell i utkanten av Roma den første tanken som slår deg. Men hvis du setter pris på fred og ro etter en lang dag der du har besøkt noen av de mange spennende historiske stedene og spasert langs byens gater i timesvis, er det kanskje akkurat avslapning på dette fantastiske stedet du har bruk for. A.Roma Lifestyle Hotel tilbyr pendelbuss-service som kjører deg inn til byen mot et mindre tillegg, men det er også svært god offentlig transport til de fleste områdene i det historiske sentrumet, og med den hyggelige trikk nr. 8 kan du stå på Piazza Venezia i løpet av bare 15-20 minutter. Har du mer lyst til å være aktiv kan du spørre resepsjonen om hjelp til å leie sykkel. Fra flyplassen er det også pendelbuss-service til hotellet mot gebyr. A.Roma Lifestyle Hotel har også en perfekt beliggenhet hvis du planlegger å besøke Roma i bil, for det er gode muligheter for å parkere ved hotellet. Parkering i byen er en dyr affære, så derfor anbefaler vi at du benytter deg av offentlig transport når du skal besøke sentrum.

Høyt servicenivå og luksuriøse fasiliteter

A.Roma Lifestyle Hotel er et sted du kan ønske du kunne bli mer enn et par dager. Her finner du nemlig både komfort, luksus og mulighet for å slappe fullstendig av. Har du ikke lyst til å dra inn til Romas travle sentrum kan du heller nyte godt av alle hotellets fasiliteter og bare nyte dagen. I sommersesongen frister utendørsbassenget som en innbydende oase omkranset av den grønne og frodige hagen. Ta en drink i bassengbaren og les ferdig den spennende boken din på en av bassengets solsenger. Når bassengbaren stenger er det fortsatt to barer til å velge mellom; den rolige og elegante cocktail-loungen Il Giardino Bar og den eksklusive Rooftop Sky Stars Bar, der du kan nyte utsikten mot Peterskirken og den mørke stjernehimmelen.

Bare slapp av og nyt oppholdet ditt

Du er i gode hender når det kommer til gastronomiske opplevelser på dette hotellet. Det er en stor internasjonal frokostbuffét som gir den en god start på dagen. Til lunsj og middag byr restauranten Sapori dal Mondo på en ekte kulinarisk opplevelse med 10 åpne kjøkkenstasjoner som tilbereder deilige retter fra mange forskjellige nasjonale og internasjonale kjøkken.

Når været ikke passer til utendørs avslapning i hagen og ved bassenget har hotellet likevel andre tiltrekkende muligheter for avslapning. Hva sier du til et stort (3000 m2) spa og velvære-senter med et moderne treningssenter, en finsk badstue, en bio-sauna, tyrkisk bad, innendørsbasseng og et hvileområde med panoramautsikt? Det tilbys selvfølgelig en rekke lekre velvære-behandlinger som massasje og skjønnhetsbehandlinger. Det nevnte ovenfor er mot ekstra betaling. Hvis du reiser til A.Roma Lifestyle Hotel i forretningsøyemed tilbyr hotellet forskjellige møte- og konferanserom som alle er utstyrte med det nyeste utstyret. Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet.

Moderne og romslige rom

A.Roma Lifestyle Hotel har 276 nye og stilfulle rom, og du kan velge mellom flere forskjellige romtyper. Alle rommene inneholder som minimum aircondition, satellitt-tv, mulighet for å lage kaffe og te, minibar, safe, skrivebord og eget bad med toalett, hårføner, gratis toalettartikler og dusj eller badekar. Noen av romtypene har balkong med utsikt over den deilige hagen.

Derfor skal du velge A.Roma Lifestyle Hotel

  • Nærmeste flyplass: 26 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant

Kart og avstander

  • Finn din favorittrestaurant i Trastevere: ca. 4.8 km
  • Porta Portese, loppemarkedet med alt mellom himmel og jord: ca. 5 km
  • Vatikanstaten, Peterskirken og Det sixtinske kapell: ca. 6 km
  • Få et inntrykk av de berømte romerske badene i Caracallas Termer: ca. 7 km
  • Roma - Den evige stad ...: ca. 11 km
  • Pavens sommerresidens, Castel Gandolfo: ca. 37 km
  • Frascati er preget av vakre villaer, gode restauranter og skarpe hvitviner: ca. 39 km
  • Se Caligulas prakt-galeier i Museo Navi Romane: ca. 45 km
  • Besøk kunstnerkolonien i sjarmerende Nemi: ca. 46 km
  • Smak og kjøp deilige viner fra Cantine Silvestri - hils fra Hideaways: ca. 51 km
  • Roma Fiumicino Flyplass: ca. 26 km (40m)
  • Roma Ciampino Flyplass: ca. 29 km (30m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på A.Roma Lifestyle Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Via Giorgio Zoega 59
00164 Rome

Koordinater

Latitude: 41.8749
Longitude: 12.4329

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Roma

Vis flere