Reiser til Puerto de Mogán

Med sine fargerike hus, smale kanaler og koselige gater inviterer Puerto de Mogan til en unik ferie for hele familien. Det yndede reisemålet på Gran Canaria frister med sol og strandliv året rundt, smakfulle matopplevelser og fotturer i naturskjønne omgivelser. Bestill en billig reise til Puerto de Mogan med Solfaktor!

Puerto de Mogan som reisemål

Puerto de Mogan er en ferieby på Gran Canaria, den nest sørligste i den spanske øygruppen Kanariøyene i Atlanterhavet. Det er et sjarmerende reisemål som tiltrekker seg besøkende året rundt med det milde klima som Kanariøyene er kjent for. I den idylliske kystbyen finner du en pittoresk havn med flere restauranter, vakre strender og en avslappende atmosfære.

>> Les mer om din reise til Maspalomas her

>> Les mer om din ferie til Playa del Ingles her

>> Les mer om din reise til Playa Amadores her

Attraksjoner og aktiviteter på Puerto de Mogan

En reise til Puerto de Mogan tilbyr en rekke attraksjoner og aktiviteter for besøkende. Hovedstranden i byen, Playa de Mogan, har myk sand og fasiliteter som strandbarer og solsenger. Her finnes flere tilbydere av vannsportaktiviteter som jetski, dykking og vindsurfing. Det er også populært å besøke den nærliggende nabobyen Playa Taurito med en bred, barnevennlig sandstrand i naturskjønne omgivelser.

Puerto de Mogan har mye mer å tilby enn bare vakre strender på din ferie. Her kan du utforske den sjarmerende havnen som også er kjent som "Lille Venezia". Beundre de fargerike husene og båtene og ta en spasertur langs de pittoreske kanalene. Det arrangeres et ukentlig marked i sentrum av Puerto de Mogan som tilbyr et bredt utvalg av lokale produkter, håndverk, klær og suvenirer. En reise til Puerto de Mogan er absolutt verdt å gjennomføre, selv om man bor i en annen by på øya. Og skulle man ønske en dag, eller kveld, med litt mer livlig atmosfære så ligger Maspalomas og Playa del Ingles bare 20 minutter unna med taxi.

For deg som søker en aktiv ferie finner du naturskjønne områder med turløyper som inviterer til flotte fotturer i Puerto de Mogan. Det er også kort vei til andre nærliggende byer på Gran Canaria. Som Puerto Rico og Arguineguin. Her inviteres det til aktiviteter for store og små, underholdning og livlig natteliv.

Når er det best å reise til Puerto de Mogan?

Kanariøyene byr på et varmt og behagelig klima året rundt. Høysesongen for ferie på Puerto de Mogan er på vinteren med temperaturer som ligger på rundt 25 grader. Noe som gjør det perfekt for en vinterferie med sol og bad. På våren og høsten er det noe lavere temperaturer og mindre turister, men det er fortsatt en fin tid å reise til Puerto de Mogan og de mange feriestedene på Gran Canaria på. Sommeren i Puerto de Mogan er varm med temperaturer rundt 30 grader og dette er også en populær periode for turister som søker sol og strandliv på ferie.

Matopplevelser på Puerto de Mogan

En ferie på Kanariøyene byr på spennende og varierte matopplevelser og i Puerto de Mogan finner du et bredt utvalg av restauranter og spisesteder. Her kan du forvente både lokale, kanariske retter og internasjonale delikatesser. Med sin beliggenhet ved havet og med spanske tradisjon er fersk sjømat og tapas noen av de mest populære rettene som serveres. Mange restauranter har flott beliggenhet med utsikt over havnen eller stranden, som er perfekt på varme sommerkvelder.

>> Les mer om din reise til San Agustin her

>> Les mer om din ferie til Gran Canaria her

>> Les mer om din reise til Puerto Rico her

Fly og hotell på Puerto de Mogan

Du kommer enkelt til Puerto de Mogan fra Norge med direktefly til Las Palmas, den største byen på Gran Canaria. Flyturen fra Oslo Gardermoen til Las Palmas flyplass tar ca 5 timer og 40 minutter. Fra flyplassen er den enkleste måten å komme seg til Puerto de Mogan med taxi som du finner rett utenfor ankomsthallen. En rimeligere måte er å ta buss nummer 91 som går direkte og tar ca én time. Du kan også leie bil på flyplassen om du ønsker mer fleksibilitet på din ferie på Gran Canaria.

På reise til Puerto de Mogan finner gode utvalg av overnattingsmuligheter. Med både all-inclusive hoteller som tilbyr mange fasiliteter, små boutiquehoteller og hyggelige feriehus og ferieleiligheter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Puerto de Mogan og Kanariøyene!



Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Puerto de Mogan

Populære hoteller i Puerto de Mogan

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto de Mogan
8,9
Meget bra
423 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto de Mogan
9,2
Fantastisk
255 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto de Mogan
8,5
Meget bra
3266 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Puerto de Mogan?

9,2
Gjesteanmeldelser
Basert på 5 anmeldelser