Aphrodite Hotel & Suites

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,5
Meget bra
101 anmeldelser

Aphrodite Hotel & Suites er et rimelig hotell i Votsalakia på Samos som har et stort utvalg av komfortable fasiliteter og tjenester som du kan nyte mens du ferierer på Samos. Hotellet ligger rolig plassert nede ved stranden, hvor natur, avslapning, hav og strand smelter vakkert sammen. Uavhengig av hvorvidt du skal på ferie med familie, venner eller din bedre halvdel, ønskes du velkommen til en oase der du kan nyte solen og den greske varmen.

Aphrodite Hotel & Suites ligger avsides mellom vakker natur og olivenlunder nede ved havet i Votsalakia. Her finnes en lang rekke fasiliteter som sammen sikrer deg et deilig, avslappene og behagelig ferieopphold. Her kan du som gjest nyte solen ved svømmebassenget mens du nipper til forfriskende cocktails og snacks eller spise en lett frokost i bassengbaren. Nyt den varme sommerbrisen mens du ligger i en solstol og ta en dukkert i det glitrende bassengvannet. Dersom du foretrekker å bade i havet kan du enkelt gå ned til det smaragdgrønne vannet i Egeerhavet. Det er god plass på stranden, til både strandlek og avslapning. 

Aphrodite Hotel & Suites er et familievennlig hotell som også byr barn på en fin velkomst. Hotellet byr på et separat barnebasseng og en bassengbar som serverer juice og deilig iskrem. Det arrangeres ofte greske aftener på bassengterrassen, som byr på underholdning for hele familien. Nyt gresk musikk, dans og god stemning - kanskje får du også lyst til å danse? Gå heller ikke glipp av utflukter i området når du ferierer på Samos. Det er mange spennende steder man kan besøke; huler, fossefall, gamle steder med en lang historie og mye mer. Gå heller ikke glipp av Votsalakias sentrum; på veien dit finner du flere resturanter, tavernaer og kaféer der du kan sette deg ned og nyte folkelivet.

Derfor skal du velge Aphrodite Hotel & Suites

  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Vi anbefaler at du har en leiebil til rådighet for å komme deg til og fra hotellet, samt for å kunne reise på utflukter i området. På området finnes privat parkering, men mot betaling. Du kan velge å booke transport tur/retur mellom flyplassen og hotellet gjennom Escapeaway. WiFi er gratis og tilgjengelig i alle områder (med forbehold om endringer). Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Eventuell deltagelse på forskjellige aktiviteter bookes og betales på stedet. Eventuell turistskatt betales på stedet.

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Avstand til sentrum: ca. 1.5 km
  • Samos Flyplass: ca. 33 km (50m)

Aphrodite Hotel & Suites tilbyr 19 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er individuelt innredet i en hjemlig, klassisk stil med naturlige farger på veggene og velvalgte møbler og materialer som bidrar til et behagelig hotellopphold. Rommene har balkong eller terrasse med hagemøbler og utsikt til hagen eller omgivelsene omkring hotellet. Sengene har madrasser og sengetøy av høyeste kvalitet, og alle soverommene har moderne fasiliteter som TV, gratis WiFi, safe og kaffemaskin. De private baderommene har boblebad og/eller badekar, toalett og hårføner. Leiligheten har et lite tekjøkken med kjøleskap, komfyr, kjøkkenredskaper og spiseplass.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Aphrodite Hotel & Suites. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Barnebasseng evt. seksjon
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • I by eller landsby
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

831 02 Kampos Marathokampos
831 02 Kampos

Koordinater

Latitude: 37.7104
Longitude: 26.6846

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer