Curasol

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

8,5
Meget bra
515 anmeldelser

Curasol ligger i Playa del Cura på Gran Canaria og er et leilighetskompleks der du bor kun en kort gåtur fra stranden. Tanken her er at du skal kunne føle deg som hjemme fra første stund og kunne fylle ferien med hyggelige minner å pakke med deg hjem i reisekofferten. Med nærhet til vakker natur og flere aktivitetsmuligheter bor du på et ideelt utgangspunkt dersom du vil nyte en ferie med opplevelser i det fri.  

På Curasol ønskes du velkommen til lyse leiligheter med balkong eller terrasse der du kan slå deg ned nyte en vakker utsikt over havet. Her bor du på et fantastisk sted dersom du ønsker å oppleve den vakre naturen Gran Canaria har å tilby. I nærområdet kan du begi deg ut på sykkelturer og vandringer, og dersom du elsker å spille golf, ligger golfbanen Anfi Tauro mindre enn fem minutter unna med bil. Med andre ord har du alle forutsetninger for en ferie med spennende opplevelser og inntrykk.

På Curasol har du tilgang til en flott solterrasse med svømmebasseng, der du kan nyte deilige dukkerter og rolige tider under en parasoll med utsikt over havet. Den oppvarmede infinitypoolen gir nesten følelsen av at man svømmer i havet, og boblebadet gir en ekstra god komfort og avslappende følelse i kroppen. Du kan kjøpe snacks og deilig drikke i poolbaren i løpet av dagen. Dersom du heler vil bade i havet kan du vandre til stranden Playa del Cura på drøye fem minutter. Vel framme har du en myk sandstrand å bre deg utover på. Til deg som ikke ønsker å lage mat i ditt private kjøkken i leiligheten, tilbyr hotellet en resturant, El Mirador del Cura, som serverer matretter fra en à la carte-meny. Nyt lokale smaker og internasjonale spesialiteter, samt den vakre utsikten fra terrassen.

Derfor skal du velge Curasol

  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 09.00 til 15.00. Vennligst opplys hotellet i forkant om din forventede ankomsttid. Wifi er tilgjengelig i alle områder (mot en avgift på rommet). Eventuell turistskatt betales på stedet.

Vennligst bemerk deg at du muligens må betale et depositum ved ankomst, som tilbakebetales ved avreise gitt at leiligheten etterlates i god stand. 

Du kan velge å booke transport t/r mellom flyplassen og hotellet gjennom oss. 

Hotelltype

Kart og avstander

  • Nærmeste strand (Playa del Cura): ca. 400 m
  • Nærmeste by (Puerto Rico): ca. 4 km
  • Avstand til sentrum: ca. 200 m
  • Puerto Rico de Gran Canaria: ca. 4.8 km
  • Den hyggelige havnen Puerto de Morgan: ca. 12 km
  • Sandbankene ved Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 24 km
  • Gran Canarias landemerke Roque Nublo: ca. 47 km
  • Las Palmas Flyplass: ca. 48 km (40m)

Curasol tilbyr 77 leiligheter i ulike størrelser og kategorier. Alle leilighetene er individuelt innredet i en klassisk stil med ulike farger og materialer. Leilighetene har balkong eller terrasse med utsikt til innlandet, svømmebassenget og/ eller havet.  Alle leilighetene har Wi-Fi mot en avgift. I de private baderommene finnes dusj og/eller badekar, hårføner og toalett. Leilighetene har også kjøkkenkrok med vannkoker, kaffekoker, mikrobølgeovn, kjøleskap og keramisk koketopp. 

 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Curasol. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • Mulighet for havutsikt/innsjøutsikt
  • Balkong
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Strand nærmere enn 1½ km
  • Hotellbar
  • 2 eller flere soverom
  • Nær vannet (max 4 km)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Calle Paiño 1
35138 Playa Del Cura

Koordinater

Latitude: 27.8004
Longitude: -15.7302

Hva sier gjestene om Curasol?

10,0
Aslak, Drøbak

Ett minus var kloakklukt fra et renseanlegg som ligger sydvest for hotellet. Ved syvestvind kom lukten inn på rommene og på balkongen, så det var det eneste minuset.Hyggelig betjening, gode senger og greit kjøkken m Micro

Greit å gå turer derfra. Ett lite stykke hvor det er litt vondt å gå fra Pl del Cura stranda til Taurostranda ca. 200 meter. Men det går fint å ta en spaser tur...
8,6
Terje, Narvik

Curasol - eldre hotell med grei betjening og godt renhold

Greit hotell med rolig beliggenhet på Playa del Cura. Gangavstand til lt det er behov for.
7,4
anne marie jul, Vordingborg

Generelt godt

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer